Românii să muncească, dar pentru cine?

By | 5 ianuarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Vreme de 21 de ani, cei care s-au succedat la putere în România au distrus cu bună ştiinţă industria şi agricultura ţării, au îndatorat statul şi au vândut practic poporul român grupurilor de interese străine. Astăzi, cohorta aflată la conducere, în frunte cu Traian Băsescu – care a pus capac dezastrului şi haosului din istoria recentă a României – alături de cei care sunt în slujba lor, pe la diverse posturi de televiziune sau publicaţii, zbiară în cor la români că trebuie să muncească, dacă vor să trăiască mai bine.

De curând l-am auzit şi pe Dan Apostol, Director Executiv al postului The Money Channel şi un mare pasionat de OZN-uri şi paranormal, spunând pe postul Realitatea TV că nemţii au ieşit din criză pentru că „au înţeles că trebuie să muncească”, deci şi românii „trebuie să înţeleagă că trebuie să muncească”.

Într-o lume normală şi sănătoasă din punct de vedere social şi politic, mi se pare perfect logic ca atunci când vrei să trăieşti mai bine, să munceşti mai mult. Numai că, munca este justificată doar atunci când beneficiezi din plin de rezultatele muncii tale. În lumea în care trăim noi românii de 21 de ani, rezultatele celor care muncesc se duc constant în buzunarele altora. Noi românii, am tot muncit şi am tot sperat, dar de fiecare dată am fost jecmăniţi şi ni s-a spus după aceea că trebuie să strângem cureaua, să facem curbe de sacrificiu şi să muncim mai mult, pentru că noi suntem de vină pentru sărăcia din ţară.

Azi cei care şi-au umplut buzunarele din munca noastră stau cu mîinile în şolduri şi ne strigă tot nouă că suntem puturoşi, că trebuie să muncim mai mult şi că statul nu este responsabil pentru toţi cetăţenii, dar orice venit trebuie impozitat.

În condiţiile astea şi mie mi-a cam trecut cheful de muncă şi cu atât mai mult de plătit taxe şi impozite!

O părere la “Românii să muncească, dar pentru cine?

  1. Pingback: Românii să muncească, dar pentru cine? - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge