Secretul căsniciei fericite

By | 18 februarie, 2010
Distribuie prietenilor!

Doi tineri erau căsătoriţi doar de două săptămâni ! Soţul, deşi era foarte îndrăgostit, abia aştepta să iasă în oraş cu vechii lui prieteni, să petreacă. Aşa că îi spuse soţiei:

„Scumpa mea, vin repede.”
„Unde mergi iubiţel?” întrebă soţia.
„Merg până la bar, drăguţo.. Să beau o bere.”
Soţia spuse: „Vrei bere dragostea mea?”
Deschise uşa de la frigider şi îi arătă 25 de tipuri diferite de bere,din 12 ţări diferite: Germania, Olanda, Japonia , India …

Soţul nu ştia ce să facă. Singurul lucru pe care a fost în stare să îl spună a fost:  „Da, acadeaua mea… dar la bar… ştii tu… au halbe îngheţate…”

Nu a apucat să termine fraza că soţia îl întrerupse: „Vrei halbă îngheţată, iepuraş?” şi scoase din congelator o halbă atât de îngheţată că abia putea să o ţină în mână.

Soţul devenise cam palid, dar spuse: „Da, motănel, dar la bar au tot felul de gustări delicioase… Nu stau mult, vin imediat. Promit. Ok?”
„Vrei gustări, păpuşel?” Deschise cuptorul şi scoase 5 tăvi cu diverse gustări aburinde (aripi de pui, ciuperci, coaste de porc…)

„Dar draga mea… la bar… ştii, se mai înjură, se vorbeşte urât…”
„Vrei vorbe urâte, dragă? AUZI BĂI , SULICĂ ! BEA-ŢI ÎN PIZDA MĂ-TII BEREA-N NENOROCITA AIA DE HALBĂ ÎNGHEŢATĂ ŞI MĂNÂNCĂ-ŢI CĂCATURILE ALEA DE GUSTĂRI , PENTRU CĂ EŞTI ÎNSURAT  ŞI NU MERGI NICĂIERI !!! CLAR, NENOROCITULE?!!!”

…şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi….

Primită pe e-mail.

O părere la “Secretul căsniciei fericite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge