Cum se nasc gândurile?

By | 15 martie, 2010
Distribuie prietenilor!

V-aţi întrebat vreodată cum apar gândurile în mintea voastră? Dacă staţi să analizaţi fenomenul şi reuşiţi să ieşiţi din transa colectivă în care vă aflaţi zi de zi, vezi observa că gândurile apar singure, de undeva din străfundurile minţii voastre, persistă câteva momente, apoi sunt înlocuite rapid cu altele… şi altele… şi altele.

Gândurile nu sunt rezultatul unui proces conştient, pentru că nu apar printr-o decizie persoanlă, pe care o luaţi voliţional şi în cunoştinţă de cauză. Nu spuneţi: „Acum vreau să mă gândesc la asta…” sau „Acum încetez să mă mai gândesc la asta…” Dacă nu voi înşivă sunteţi creatorii gândurilor, atunci cine le creează? În mod sigur există în noi, ceva care se manifestă independent de voinţa noastră şi care funcţionează automat, ca un calculator.

Acesta este inconştientul nostru pe care, dacă îl veţi descoperi prin meditaţie, veţi realiza că el este legătura fiinţei noastre cu Universul, este partea din noi care ne face una cu lumea în care trăim şi ne croieşte destinul în viaţă, urmând programele pe care le-am primit la naştere sau le-am dobândit pe parcursul vieţii.

O părere la “Cum se nasc gândurile?

  1. Marius

    Da, exista o serie de teorii ca cea cu „gandurile pre-gandite”, cu gandurile/energiile care se afla in Akasha, cu transfer de energii/ganduri astfel incat tu ai impresia ca sunt gandurile tale, dar in realitate nu sunt…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge