De ce sunt evreii atât de puternici?

By | 30 mai, 2010
Distribuie prietenilor!

Există doar 14 milioane de evrei în lume; şapte milioane în cele două Americi, cinci milioane în Asia, două milioane în Europa şi 100.000 în Africa. Pentru fiecare evreu din lume, există 100 de musulmani. Cu toate acestea, evreii sunt de o sută de ori mai puternici decât toţi musulmanii la un loc. V-aţi întrebat vreodată de ce?

Iisus din Nazareth a fost evreu. Albert Einstein, cel mai influent om de ştiinţă din toate timpurile, desemnat de revista TIME ‘Omul Secolului’, a fost evreu. Sigmund Freud – sinele, eul, supraeul – părintele psihanalizei, a fost evreu. La fel şi Karl Marx, Paul Samuelson şi Milton Friedman.

Iată câţiva alţi evrei a căror activitate intelectuală a îmbogăţit întreaga omenire: Benjamin Rubin a dat lumii acul pentru vaccinuri. Jonas Salk a creat primul vaccine anti-polio. Alert Sabin a dezvoltat vaccinul anti-polio live îmbunătăţit. Gertrude Elion ne-a dat un medicament împotriva leucemiei. Baruch Blumberg a creat vaccinul împotriva hepatitei B. Paul Ehrlich a descoperit un tratament pentru sifilis (boală cu transmitere sexuală). Elie Metchnikoff a câştigat Premiul Nobel în domeniul bolilor contagioase.

Bernard Katz a câştigat Premiul Nobel pentru descoperiri în domeniul transmisiei neuromusculare. Andrew Schally a câştigat un Nobel în endocrinologie (boli ale sistemului endocrin; diabet, hipertiroidism). Aaron Beck a pus bazele Terapiei Cognitive (psihoterapie pentru boli nervoase, depresie şi fobii). Gregory Pincus a dezvoltat prima pilulă contraceptivă orală. George Wald a câştigat un Nobel pentru progrese în cercetarea ochiului uman. Stanley Cohen a câştigat Nobelul pentru activitatea în embriologie (studiul embrionilor şi al dezvoltării lor). Willem Kolff a inventat aparatul de dializă.

În ultimii 105 ani, 14 milioane de evrei au câştigat 15 duzini de premii Nobel, în timp ce doar trei premii Nobel au fost câştigate de 1,4 miliarde de musulmani (cu excepţia celor pentru Pace).

De ce sunt evreii atât de puternici? Stanley Mezor a inventat primul chip de micro-procesor. Leo Szilard a dezvoltat primul reactor nuclear în lanţ. Peter Schultz, cablul de fibră optică; Charles Adler, semaforul; Benno Strauss, oţelul; Isador Kisee, filmele cu sonor; Emile Berliner, microfonul pentru telefon şi Charles Ginsburg, înregistrarea video pe casetă.

Între finanţişti faimoşi în întreaga lume ce fac parte din această religie se numără Ralph Lauren (Polo), Levis Strauss (Levi’s Jeans), Howard Schultz  (Starbuck’s), Sergey Brin (Google), Michael Dell (Dell Computers), Larry Ellison (Oracle), Donna Karan (DKNY), Irv Robbins (Baskins & Robbins) şi Bill Rosenberg (Dunkin Donuts).

Richard Levin, preşedintele Universităţii Yale, este evreu. La fel şi Henry Kissinger (secretar de stat american), Alan Greenspan (preşedinte al Rezervei Federale în mandatele lui Reagan, Bush, Clinton şi Bush), Joseph Lieberman, Madeleine Albright (secretar de stat american), Maxim Litvinov (ministru de externe al URSS), David Marshall (primul prim-ministru al Singapore), Isaac Isaacs (guvernator-general al Australiei), Benjamin Disraeli (om de stat britanic şi scriitor), Yevgeny Primakov (prim ministru rus), Jorge Sampaio (preşedintele Portugaliei), Herb Gray (vice prim-ministru al Canadei), Pierre Mendes (prim ministru al Franţei), Michael Howard (ministru de interne al Marii Britanii), Bruno Kreisky (cancelar al Austriei) şi Robert Rubin (fost secretar al trezoreriei al SUA).

În mass-media, printre evreii renumiţi se numără Wolf Blitzer (CNN), Barbara Walters (ABC News), Eugene Meyer ( Washington Post), Henry Grunwald  (redactor şef al Time), Katherine Graham (director al The Washington Post), Joseph Lelyveld (redactor executiv, The New York Times), şi Max Frankel (New York Times).

Cunoaşteţi numele celui mai prolific filantrop din istoria omenirii? Este George Soros, evreu, şi a donat până acum suma colosală de 4 miliarde USD, majoritatea pentru cercetători şi universităţi din întreaga lume. Al doilea după George Soros este Walter Annenberg, un alt evreu, care a construit o sută de biblioteci, donând o sumă estimată la 2 miliarde USD.

La Jocurile Olimpice, Mark Spitz a stabilit un record, câştigând şapte medalii de aur. Lenny Krayzelburg a câştigat medalia olimpică de aur de trei ori. Spitz, Krayzelburg şi Boris Becker sunt cu toţii evrei.

Ştiaţi că Harrison Ford, George Burns, Tony Curtis, Charles Bronson, Sandra Bullock, Billy Crystal, Woody Allen, Paul Newman, Peter Sellers, Dustin Hoffman, Michael Douglas, Ben Kingsley, Kirk Douglas, William Shatner, Jerry Lewis şi Peter Falk sunt cu toţii evrei? De fapt, Hollywood-ul însuşi a fost fondat de un evreu. Dintre directori şi producători, Steven Spielberg, Mel Brooks, Oliver Stone, Aaron Spelling (Beverly Hills 90210), Neil Simon (The Odd Couple), Andrew Vajna (Rambo 1/2/3), Michael Mann (Starsky and Hutch), Milos Forman (Zbor deasupra unui cuib de cuci), Douglas Fairbanks (Hoţul din Bagdad) şi Ivan Reitman (Ghostbusters) sunt toţi evrei.

Cu siguranţă, Washingtonul este principala capitală a lumii, iar la Washington, organizaţia de lobby care contează este American Israel Public Affairs Committee, sau AIPAC (Comitetul pentru Afaceri Publice Americano-Israelian). Washington-ul ştie că dacă premierul Ehud Olmert ar descoperi că Pământul este plat, AIPAC ar reuşi să convingă Congresul american să adopte o rezoluţie prin care să-l felicite pe Olmert pentru descoperire.

William James Sidis, cu un IQ de 250-300, este cel mai inteligent om din toate timpurile. Ghici cărei religii îi aparţinea? Aşadar, de ce sunt evreii atât de puternici? Răspuns: educaţia.

De ce sunt musulmanii atât de neputincioşi? Se estimează că sunt 1.476.233.470 de musulmani pe faţa pământului: un milliard în Asia, 400 de milioane în Africa, 44 de milioane în Europa şi şase milioane în cele două Americi. A cincea parte din populaţia lumii este musulmană; la fiecare hindus există doi musulmani, la fiecare buddhist există doi musulmani, şi la fiecare evreu există o sută de musulmani. V-aţi întrebat vbreodată de ce sunt musulmanii aşa lipsiţi de putere?

Iată de ce: există 57 de state membre ale Organizaţiei Conferinţei Islamice (OIC), şi toate la un loc au în jur de 500 de universităţi; o universitate la fiecare trei milioane de musulmani. SUA are 5.758 de universităţi, iar India are 8.407. În 2004, Universitatea Shanghai Jiao Tong a publicat un ‘Clasament Academic al Universităţilor din Lume’ şi surprinzător, nici măcar una singură din statele musulmane nu era în top 500.
Conform datelor strânse de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP), rata alfabetizării în lumea creştină este de aproape 90 la sută, iar 15 ţări majoritar creştine au o rată a alfabetizării de 100 la sută. Spre deosebire de ele, un stat majoritar musulman are o rată medie a alfabetizării de aproape 40 la sută, şi nu există nicio ţară majoritar musulmană cu o rată a alfabetizării de 100 la sută. Cam 98 la sută din “alfabetizaţii” din lumea creştină au terminat şcoala primară, faţă de sub 50 la sută din ‘alfabetizaţii’ lumii musulmane. Aprox. 40 la sută din “alfabetizaţii” lumii creştine au absolvit o universitate, în timp ce doar doi la sută din cei ai lumii musulmane au studii superioare.

Ţările majoritar musulmane au 230 de oameni de ştiinţă la un milion de musulmani. SUA are 4.000 de oameni de ştiinţă la un milion de locuitori, iar Japonia 5.000. În întreaga lume arabă, numărul total de cercetători angajaţi full-time este de 35.000, şi există doar 50 de tehnicieni la un milion de arabi (în lumea creştină există până la 1.000 de tehnicieni la un milion).

Mai mult, lumea musulmană cheltuie 0,2 la sută din PIB pe cercetare şi dezvoltare, spre deosebire de cinci la sută din PIB în lumea creştină.

Concluzie: lumea musulmană nu are capacitatea de a genera cunoaştere.

Numărul de ziare cotidiene la mia de locuitori şi numărul de cărţi pe un milion de locuitori sunt doi indicatori ai măsurii în care cunoaşterea este difuzată în societate. În Pakistan, există 23 de cotidiene la mia de locuitori; în Singapore rata este de 360. În Marea Britanie, numărul de cărţi pe un milion de locuitori este de 2.000, în timp ce în Egipt este 20.

Concluzie: lumea musulmană nu poate difuza cunoştinţe.

Exporturile de înaltă tehnologie ca procent din exporturile totale reprezintă un important indicator al aplicării cunoştinţelor. Exporturile de înaltă tehnologie ale Pakistanului ca procent din exporturile totale reprezintă unu la sută. În cazul Arabiei Saudite, el este de 0,3 la sută; Kuweit, Maroc şi Algeria sunt toate la 0,3 la sută, în timp ce Singapore a ajuns la 58 la sută.

Concluzie: lumea musulmană nu poate aplica cunoştinţele.

De ce sunt musulmanii lipsiţi de putere?
Pentru că nu produc cunoştinţe.
De ce sunt musulmanii lipsiţi de putere?
Pentru că nu difuzeaza cunoştinţe.
De ce sunt musulmanii lipsiţi de putere?
Pentru că nu aplica cunoştinţele. Iar viitorul aparţine societăţilor bazate pe cunoaştere.

Un fapt interesant: PIB-ul total al celor 57 de membri OIC este sub 2 trilioane USD. America singură produce bunuri şi servicii în valoare de 12 trilioane USD; China de 8 trilioane, Japonia de 3,8 trilioane iar Germania de 2,4 trilioane (pe baza parităţii puterii de cumpărare).

Statele bogate în petrol – Arabia Saudită, EAU, Kuweit şi Qatar produc în total bunuri şi servicii (majoritatea petroliere) de 500 de miliarde USD; Spania singură produce bunuri şi servicii în valoare de peste un trilion, Polonia catolică  de 489 miliarde iar Thailanda buddhistă de 545 miliarde. (PIB-ul ţărilor musulmane ca procent din cel mondial este în scădere rapidă).

Aşadar, de ce sunt musulmanii lipsiţi de putere?
Răspuns: lipsa educaţiei!!!
Tot ce fac  musulmanii este să strige la Allah toată ziua şi să dea vina pe toţi ceilalţi pentru numeroasele lor eşecuri!

Am primit acest text pe e-mail. L-am postat după ce l-am corectat din punct de vedere ortografic şi al numelor proprii. Deşi sunt de acord cu el în proporţie de 90%, consider că anumite aspecte mai subtile nu au fost luate în consideraţie. Oricum este interesant de citit.

65 păreri la “De ce sunt evreii atât de puternici?

 1. Giurgiu Crisan

  hai, bă, deşteptule, lasă.Adică vrei să zici că alianţa cu SUA e vax.De ce bagă amerika bani cu nemiluita în Izdrael? De ce plăteşte amerika şi ţările din jur Egiprt Siria Iordania cu miliarde de dolari pe an numai ca sa nu mai faca razboi cu Izdrael? Dacă nu era amerika arabii îi zdrobeau.
  Pui intrebări tîmpite: cum se face că amerika nu s-a aliat cu Arabia.Păi, tocmai împotriva lumii arabe îi trebuia americii aliat!! Acolo e sursa de petrol.Cum să se alieze cu arabii? Nu mai putea america sa ia petrolul la preţ mic.
  În rest scrii cîte-n lună şi-n stele şi nu stau să îţi demontez fiecare prostie.Numai una: evreii se definesc prin religie, deci Marx fiind botezat creştin nu era evreu.Conform logicii mele romînii catolici sînt tot romîni pt că la noi nu există legea de la mozaici.
  Nu mai face pe deşteptu că eşti prost de mori!!

 2. Nico

  Din tot ce am citit in parte este adevarat.Ca ori ce rasa umana au insusiri normale,nu cum spun ei ca ei au facut totul pe suprafata pamantului.Da,ii cred ca sint cei mai mari HOTI,inseala lumea din orice.totul trece in seama lor ca le apartin.Osingura persoana nu poate cerceta de unul singur,fara o echipa de cercetare.Jidanii au trecut pe seama lortot.Daca fierul,l-au descoperit ei,si tehnologia otelurilor la fel ei,o singura persoana,asa cum spun,atunci fiti siguri ca sant cei mai mari mincinosi ai lumii.Sant de acord ca,cele 3 agentii de retyng,le apartin si se joaca cu viata a miliarde de oameni,am o mare frica de fi ca nu se stie cand si cum va vorbi de un ai doilea holokust.

 3. minu-s

  buna traducerea asta, pacat ca cine a trimis-o a uitat sa specifice sursele

 4. Nicolae

  Jidani, analfabeti aziatici care trãesc din cersitul primit din America judaizata si din Germania holocau$tizatã!

 5. 183

  Dle Tanasescu, inca de cand am inceput sa citesc acest material mi-am dat seama ca nu este creatia dumneavoastra. Consider ca acest articol are un caracter manipulator, deoarece se bazeaza pe metoda dezinformarii cu prin informatii amestecate, adevar cu cate o minciuna bine strecurata in care receptorul mesajului o va considera drept adevarata. Dar de ce sunt evreii asa zisul popor ales? Cine si pt ce au fost alesi? Simplu. Se pare ca au fost alesi, educati si indoctrinati cu religia si toate cutumele lor intocmai pt a mentine pe ceilalti in mizerie si a stanjeni dezvoltatrea lor, deoarece conducatorii din umbra ai acestei planete ce au origini ,,nepamantene” au nevoie de o masa de manevra. Prefer sa nu intru in detalii si in jocuri de cuvinte pompoase cerandu-mi-se sa aduc dovezi, etc, deoarece serviciile de ,,intelligence” stau foarte bine la capitolul ,,persuasiune”. Din cele scrise de catre mine, cei care gandesc liber si fara frustrari pot trage o concluzie. Asa cum spuneti dv, dle Tanasescu, articolul merita citit, dar nu luat ca etalon. Daca oriunde in aceasta lume, musulmana, crestina, budista, chiar sionista, vor aparea genii, se va incerca cooptatrea lor de catre elite si canalizarea lor pe directiile dorite de ei, de catre elite. In caz contrar, un astfel de geniu (indiferent de aparteneta sa etnica) ar fi pierdut in mediocritate sau poate mult mai rau in functie de gradul de incomoditate.

 6. VictorCh

  183:
  Indiferent de vreo eventuala (reala, existenta) diferenta de opinii, ma bucur sa constat ca acest comentariu este scris cu niste idei, pe un „ton” si intr-un limbaj foarte „civilizate”.
  Comentariul ar fi castigat insa mult in credibilitate daca autorul sau nu s-ar fi „ascuns” sub anonimatul asigurat de pseudonimul constituit dintr-un simplu numar oarecare ci si-ar fi asumat deschis, prin iscalitura, paternitatea ideilor.

 7. VictorCh

  Domnule Tanasescu, dorisem sa dau o replica mai specifica / detailata catorva dintre comentariile precedente dar am renuntat intrucat am constatat ca blogul dumitale nu-mi mai permite sa citez copy/paste din ele si nici nu sunt dispus sa-mi consum timpul / energia copiind „manual” fragmentele de comentariu carora doream sa le raspund, nici nu doresc sa supun cititorii blogului caznei de a se chinui sa-si dea EI seama LA CE anume ma refer.

 8. Dan Tănăsescu Post author

  @VictorCh: Am dezactivat funcţiile de selectare şi copy/paste pentru că mulţi copiază materiale de pe acest blog şi îşi însuşesc articole fără permisiunea mea.

  @183: Aşa cum am precizat la sfârşit, materialul este unul care circulă pe Internet de multă vreme şi l-am primit pe e-mail. Deci nu reprezintă punctul meu de vedere personal în această chestiune. 😉

 9. Dariu

  Mi s-a parut interesant articolul dvs. Multumesc pentru postarea lui! Iar pentru cei care nu au pus mana sa studieze in afara scolii istoria evreilor sau chiar a lumii le propun sa isi faca timp pentru lecturare inainte de a-si exprima parerea inoculata de cei de la scoala sau de prin ziare si carti de 2 bani. „Să citești cărți bune este ca și cum ai purta o conversație cu cei mai de seamă oameni ai secolelor trecute. – Descartes”

 10. msu

  Evreii ordinari . Ei sunt cauza razboaielor .. tot ei lau ucis pe Iisus
  Nu o sa va combarati cu musulmanii niciodata
  Rasa imputita

 11. Marin Preda

  Un proverb romanaesc spune cam asa Degeaba umple vaca parnaia cu lapte daca da cu piciorul si o varsa. Orasul sfant care a stat la baza bibliei plin de case de curve……? Dece evreul cand are de primit nu face rabat iar cand are de dat insista sa dea mai putin,Pe un destept il poti prosti caci la cate cunostinte are se poate incurca in ele dar un prost nu ai cum sa-l destepti, ca atare nu-l poti manipula cum doresti este impevizibil cu mintea odihnita. Civilizarea egal manipulare .

 12. Mihaela

  Foarte interesant! Multumim frumos si sper ca toti cei care au citit articolul sa inteleaga clar un lucru: cunoasterea …. educatia sunt esentiale succesului! Luati oamneni buni ce-i bun si frumos de la ei! Sa-i imitam daca ne dorim o viata mai buna!!!

 13. iubescjidanii

  adevarat,sint geniali! de ce nu ne spui cum au facut din”holocaust” o afacere?

 14. Rusinesavafie

  Ce minciuni,ce jeg de articol,cat de mincinosi pot si unii dintre evrei si cat de mult manipuleaza. Otelul descoperit de un enreu auzi !!!!!!!! Otelul este cunoscut inca din antichitate,in evul mediu exista otelul renumit de Damasc apoi dupa ce l-au descoperit cruciatii au inceput si ei productia, mai apoi in Anglia,Franta diferiti oameni au imbunatatit otelul asadar istoria otelului este legata de foarte multi oameni iar mincinosii astia,paranoici astia spun ca un evreu a descoperit otelul?!!! Mai voi ar trebui internati de urgenta ca imbolnaviti lumea cu obsesia voastra legata de voi insiva. Sunteti bolnavi nu destepti. Vad ca l-ati pus aici si pe Sigmund Freud,bun ma bucur pai l-ati citit? Stiti ce spune Sigmund Freud de evrei? Spune ca sunt bolnavi mintal,sunt paranoici,sunt obsedati de cultul lor care este un mit,o inventie,o copie din alte culturi la care si-au adus contributia proprie. Iar premiile nobel se da pe pile,sunt cumparate de evreii bogati. Cele mai mari si importante descoperiri au fost facute de EUROPENI nu de rasa semita mincinosilor bolnavi. P.S Evreii din ziua de azi sunt Hazari din Rusia nicidecum sefarzi. Exemple de hazari: Albert Einstein,Sigmund Freud etc,etc,etc…..

 15. alex

  Acest articol este facut sin bucatii nu este a unui autor cu carte la cap! Nu exista politete si modestie intr-un astfel de mesaj unde miroase a triumfalism cand in realitate aceasta rasa este alergata pe tot glopul pamantesc! Pai hai sa vorbim de realizariile Romaniei ca nici nu sepune problema din punct vedere al inferioritatii! Lauda de sine nu miroase a bine”!

Comentariile sunt inchise.