Noile reglementări pentru salariaţi

By | 30 mai, 2010
Distribuie prietenilor!

CONCEDIUL MEDICAL

Din acest moment nu mai acceptăm adeverinţa medicală a unui doctor prin care se adevereşte că sunteţi bolnav. Dacă puteţi merge la doctor, înseamnă că puteţi veni şi la serviciu.

OPERAŢII CHIRURGICALE

Operaţiile chirurgicale sunt interzise . Atâta vreme cât sunteţi angajat la noi, veţi avea nevoie de toate organele. Nu veţi elimina nimic. Noi v-am angajat intact. În cazul în care eliminaţi un organ, vom considera acest lucru indisciplină la locul de muncă.

ZILE ÎN FOLOS PERSONAL

Fiecare angajat va primi 104 zile personale pe an. Ele se numesc sâmbată şi duminică.

ZILE DE CONCEDIU

Toţi angajaţii vor primi concediul în aceeaşi perioadă a anului. Zilele de vacanţă sunt după cum urmează: 1 ianuarie şi 25 decembrie.

ZILE LIBERE PENTRU ÎNMORMÂNTĂRI

Aceasta nu e o scuză să lipsiţi de la serviciu. Oricum nu mai puteţi face nimic pentru prietenii, rudele sau colegii morţi. În cazurile rare în care un angajat va fi nevoit să participe la înmormântări, acestea se vor programa seara târziu. Suntem bucuroşi să vă permitem să lucraţi în pauza de prânz pentru a putea pleca mai devreme, cu condiţia să vă terminaţi însărcinările pe ziua respectivă.

ABSENŢA CAUZATĂ DE PROPRIUL DECES

Acest incident poate fi acceptat ca scuză . În orice caz, este necesar un preaviz de 2 săptămâni precum şi pregătirea unui înlocuitor care să vă preia atribuţiile.

FOLOSIREA TOALETELOR

Mult prea mult timp se petrece la toaletă. În viitor se va merge la toaletă în ordine alfabetică. Spre exemplu angajaţii al căror nume începe cu „A” se vor duce de la 8:00 la 8:20, cei cu „B” de la 8:20 la 8:40, şi aşa mai departe. Dacă nu vă puteţi deplasa în timpul alocat, veţi fi nevoiţi să aşteptaţi până a doua zi când sunteţi programaţi. În situaţii de maximă urgenţă, angajaţii pot face schimb de locuri între ei. Supervizorii ambilor angajaţi implicaţi în schimb trebuie să aprobe această schimbare în scris.Î plus, acum există o restricţie de 3 minute de staţionare în toalete. La sfârşitul celor 3 minute se va declanşa o alarmă, hârtia igienică se va retrage automat, uşa de la toaletă se va deschide şi contravenientul va fi fotografiat. La a doua abatere, fotografia va fi publicată în ziarul intern al companiei la rubrica „Acte de indisciplină”.

PAUZA DE MASĂ

Persoanele slabe vor primi 30 de minute pauză de masă, deoarece trebuie să mănâce mai mult pentru a arăta sănătoase . Persoanele cu greutate normală vor primi 15 minute pauză de masă, pentru a-şi păstra silueta. Persoanele supraponderale vor primi 5 minute pauză de masă, deoarece este suficient pentru a lua o pastilă de slăbit. Vă mulţumim pentru loialitatea arătată faţă de companie. Suntem aici pentru a asigura o experienţă pozitivă angajaţilor. Orice întrebări, comentarii, nelămuriri, plângeri, reclamaţii, frustrări, iritări, supărări, insinuări, acuzaţii, vor fi adresate în altă parte.

CUM NE ÎMBRĂCĂM

Este recomnadat să veniţi îmbrăcaţi la serviciu conform salariului primit. Dacă purtaţi pantofi Prada de 350 $, sau o geantă Gucci de 600 $ vom presupune că o duceţi bine din punct de vedere financiar, deci nu aveţi nevoie de o mărire de salariu. Dacă vă îmbrăcaţi sărăcăcios, va trebui să învataţi să vă administraţi banii mai bine pentru a vă cumpăra haine mai frumoase, prin urmare nu aveţi nevoie de o mărire de salariu. Dacă vă îmbrăcaţi potrivit, sunteţi exact acolo unde trebuie şi în consecinţă nu aveţi nevoie de o mărire de salariu.

Va dorim o săptămână plăcută !

Conducerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge