M-am întors de la „Bookfest”

By | 27 mai, 2011
Distribuie prietenilor!

Am ajuns acasă în urmă cu puţin timp. Am fost la Bookfest, dar nu voi scrie prea mult despre asta acum pentru că sunt foarte obosit. Am filmat ceva, pe la nişte evenimente artistice şi mai durează până capturez materialul, până îl editez, aşa că mă voi ocupa de asta în zilele următoare.

Sunt puţin supărat, pentru că am constatat cu tristeţe că s-a cam dus acumulatorul de la camera mea video, pe care o ţineam de nouă, deşi o am de vreo patru ani. Cu toate că l-am încărcat aseară, după o jumătate de oră m-a lăsat, semn că s-a cam dus naibii şi înlocuitor pentru acumulator de cameră Panasonic NV-GS80, nu se găsesc decât modele compatibile. Şi costă cam 100 de euro unul!

Acum, la întoarcere, am avut chef să fac nişte poze de noapte şi căutând un loc pe care să-mi sprijin aparatul foto, am ajuns în parcarea dintre cele două turnuri gemene din faţa Romexpo. Şi ce să vezi! În câteva secunde a venit la mine un agent de pază să mă avertizeze că nu am voie să fac fotografii acolo, deoarece e proprietate privată.

I-am spus că, dacă e proprietate privată, să pună garduri împrejur. Băiatul, nu prea dus la biserică o ţinea pe a lui, că e proprietate privată şi că e şi împrejmuită. I-am zis, bine frate, păi dacă e împrejmuită, eu cum am ajuns aici??? Văzând că discuţia se aprinde, imediat a mai venit un gardian să îşi susţină colegul.

Până la urmă am plecat şi le-am spus că îi înţeleg, dar nu e corect cum procedează. Primul agent şi-a cerut scuze şi mi-a spus că aşa au fost instruiţi să procedeze. Nu ştiu cum se face, dar în ziua de azi, mai toate locurile sunt private şi culmea, multe dintre ele nici nu aparţin unor cetăţeni români!

Mă mai duc şi mâine, să văd ce mai e pe acolo şi după aceea revin cu detalii.

2 păreri la “M-am întors de la „Bookfest”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge