Faţa nevăzută a Mădălinei Manole

By | 16 iulie, 2010
Distribuie prietenilor!

În spatele imaginii publice a Mădălinei Manole, aceea de eternă adolescentă ingenuă şi plină de pasiune, de „fata cu părul de foc” şi voce de aur, se ascundea o personalitate dificilă, imatură, cu un respect de sine scăzut, un orgoliu nemăsurat, perfecţionism, o fire răzbunătoare şi o mare instabilitate psihică.

Am citit acum câţiva ani un articol (a cărui sursă din păcate nu o mai găsesc) de pe vremea când Mădălina era încă soţia compozitorului Şerban Georgescu. Era vorba de o ceartă conjugală, pe un motiv banal, în urma căreia Mădălina Manole a părăsit cabana, unde cei doi soţi se aflau în vacanţă şi a plecat în toiul nopţii în pădure.

Această personalitate de tip borderline, la care s-a adăugat şi o depresie post-natală, combinată cu faptul că artista lua pastile pentru slăbit cu sibutramină, a dus în cele din urmă la sinuciderea vedetei.

madalina-manole-1

Am selectat o serie de fragmente din diverse articole de presă, care scot la iveală trăsături de personalitate ale Mădălinei Manole, mai puţin cunoscute publicului.

În toţi aceşti 15 ani de casnicie, fiecare zi a avut agonie şi extaz. Erau momente în zi în care îl adoram şi alte momente în care l-aş fi împuşcat. Asta când făcea lucruri cu care nu eram de acord, pe care nu mi le puteam explica. A fost foarte şocat, nu s-a gândit că vorbeam serios când îi spuneam că las totul şi plec.

Revista Tango – 25 martie 2010

Compozitorul Şerban Georgescu, fostul soţ al Mădălinei Manole, este în momentul de faţă căsătorit cu o actriţă, Eniko, şi au împreună o fetiţă. În ceea ce priveşte căsătoria Mădălinei, compozitorul este sceptic, cunoscând-o foarte bine pe solistă. Gurile rele spun că noul iubit este doar un paravan pentru Mădălina care, aşa cum spune ex-consortul său, este controlată de părinţi chiar şi la vârsta de 40 de ani! Se pare că Mădălina continuă să-l regrete pe Şerban, îl sună des, îi şicanează pe el şi pe soţia lui, dar acesta este ferm pe poziţie şi ne-a declarat că işi iubeşte actuala soţie şi copilul. Şi nu va renunţa la ce are acum pentru Mădălina.

TVfan – 4 ianuarie 2007

Surse din anturajul cântăreţei sunt de părere că acesteia nu i-a căzut bine că Eniko s-a instalat într-un timp foarte scurt în casa ei şi a lui Şerban Georgescu. De altfel, Eniko şi Şerban se plângeau presei că Mădălina îi hărţuieşte cu mesaje şi telefoane, deşi, teoretic, nu mai aveau nimic de împărţit. E drept că, Mădălina la partaj a lăsat toată munca ei de până atunci la Şerban. Cântăreţei nu i-a căzut bine nici când Eniko a moştenit tot ce avea Şerban Georgescu… Apropiaţii spun că Mădălina îi reproşa actriţei că n-a urmărit decât averea lui Şerban, la care a contribuit şi ea! Cert este că între cele două femei, conflictele nu s-au stins nici astăzi. Aceleaşi persoane spun că ele îşi transmit una alteia cuvinte greu de reprodus… Cei care le cunosc cât sunt de aprige la mânie susţin că dacă ar da faţă în faţă s-ar lua şi la bătaie.

Atac la persoană – 8 martie 2010

Se pare că Mădălina Manole, fosta soţie a compozitorului, nu este străină de situaţia familială tensionată din noua familie a lui Şerban Georgescu. Fata cu părul de foc – din inconştienţă? răutate? sau chiar se află într-o prăpastie sentimentală şi acum îi vine în minte zicala „ce bine era când era rău” – îi trimite „ex-ului” mesaje de dragoste pe telefonul mobil, de genul:” Mi-aduc aminte de zilele noastre frumoase, văd certificatul nostru de căsătorie… Mi-e dor de tine. Vreau să te văd”.

9AM.ro – 1 August 2006

Eu ştiu că mi-am dorit foarte tare să fiu soţia perfectă, artista perfectă, gospodina perfectă. Nu ştiu dacă am reuşit să fiu amanta perfectă, adică iubita perfectă.

Revista Tango – 25 martie 2010

3 păreri la “Faţa nevăzută a Mădălinei Manole

  1. Elisheba

    Oricum, e trist ca a murit asa…
    Suntem toti oameni, unii mai slabi, altii mai puternici.
    Sa aiba pace,acolo unde e.
    .-= Elisheba´s last blog ..Joy =-.

  2. Ana

    Niste exagerari nefondate cu texte scoase din context. Un profesionist si-ar da mai mult osteneala daca tot vrea neaparat sa murdareasca memoria unei persoane!

  3. Dan Lee Post author

    Acesta nu este un text profesionist. Este un text pe un blog personal care exprimă o opinie. Opiniile, chiar şi în cazul ziariştilor, se judecă nu pe criteriul adevărului, ci pe buna credinţă a autorului lor. Şi părerea mea legată de subiect este asta. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge