Imagini şi impresii de la vizionarea Mar Nero

By | 15 septembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Am considerat că trebuie să tratez separat atmosfera şi impresiile de după vizionarea filmului Mar Nero de aseară, pentru că altfel articolul ar fi devenit prea încărcat şi confuz, până la urmă.

Discuţiile s-au purtat între bloggerii prezenţi la eveniment, Ada Solomon, producătoarea din partea română a filmului şi Dorotheea Petre, interpreta rolului Angela din Mar Nero. La întâlnire fusese anunţat anterior şi Vlad Ivanov, care însă nu a venit, probabil, dat fiind faptul că în film nu a avut nici o singură replică, nu ar fi avut ce spune nici în cadrul acestei dezbateri. 😆

Gheaţa a fost spartă de Ada Solomon, care şi-a dovedit încă o dată talentul de orator şi de bun comunicator. Dorotheea Petre a fost de asemenea o prezenţă deosebită, spontană şi cu mult bun simţ. Am  discutat despre cum a fost primit filmul în Italia, despre producţia peliculei, despre impresiile italienilor vis-a-vis de români etc.

Deşi organizarea şi prezentarea acestui eveniment mi s-a părut mai bună ca data trecută, când am fost la Felicia, înainte de toate, totuşi spre mâhnirea mea, de această dată au fost prezenţi mai puţini bloggerii, din cei consacraţi, care au participat atunci.

Am făcut câteva fotografii, am şi filmat ceva, dar momentan mi-e lene să montez materialul, aşa că vă ofer doar poze:

O părere la “Imagini şi impresii de la vizionarea Mar Nero

  1. Pingback: Imagini şi impresii de la vizionarea Mar Nero - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge