Videanu crede că din ianuarie vom intra brusc în normalitate

By | 10 octombrie, 2010
Distribuie prietenilor!

După Anul Nou, în luna ianuarie, Emil Boc se va îmbrăca cu fustiţă de balerină, va face un semn cu bagheta magică şi dintr-o dată, vom intra în normalitate, pentru că acum nu suntem normali. 😆

Cel puţin asta mă fac să gândesc cuvintele lui Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, pe care le-a rostit în cadrul emisiunii „După 20 de ani” de duminică, de la Pro TV.

Acum, este o perioadă mai dificilă pentru România din punct de vedere politic, dar eu cred că imediat din ianuarie vom intra în normalitate, vor apărea fără drept de tăgadă, fără echivoc semnele ieşirii României din criză.

Probabil apariţia televizată a lui Videanu vine ca o replică la declaraţiile fostului ministru de Finanţe, Sebastian Vlădescu, care este de o cu totul altă părere, spunând că am ajuns la momentul în care nu mai putem strânge cureaua, pentru că nu mai avem cum.

Pentru Videanu însă situaţia este mult mai roz: avem creştere economică, „masa salarială” din 2009 a rămas aceeaşi ca şi anul trecut, iar consumul a scăzut pentru că oamenii economisesc mai mult, deci Guvernul are de unde lua. Nu-i aşa?!

O părere la “Videanu crede că din ianuarie vom intra brusc în normalitate

  1. Pingback: Videanu crede că din ianuarie vom intra brusc în normalitate - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge