Marea reabilitare termică portocalie

By | 25 noiembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Am colindat azi prin Bucureşti şi am observat un lucru interesant. Cu mici excepţii, marea majoritate a blocurilor care au fost reabilitate termic sunt colorate într-o combinaţie de protocaliu şi galben-pai.

Ipoteza care îmi vine în minte este că toate clădirile reabilitate termic până acum, ori au primit dispoziţie de la primărie să folosească cu preponderenţă culoarea portocaliu, ori contractul a fost încheiat cu o singură firmă care preferă în mod special această culoare.

O coincidenţă, repet, o simplă coincidenţă, face ca Elena Udrea, ministrul Turismului şi al Dezvoltării Regionale să fie susţinătorul oficial al campaniei naţionale de reabilitare termică a locuinţelor. Şi tot o simplă coincidenţă, dar absolut coincidenţă, este faptul că Elena Udrea, recent aleasă preşedinte al PDL Bucureşti, a declarat că principalul scop al organizaţiei este “recâştigarea Bucureştiului”.

Oricum, primul pas e făcut. Dacă se va încheia reabilitarea termică a clădirilor din Bucureşti vom avea o capitală portocalie pe fond galben-pai. Dacă mai punem şi puţin albastru, va fi fericit şi Crin Antonescu! 😆

bloc reabilitat termic

2 păreri la “Marea reabilitare termică portocalie

  1. Pingback: Marea reabilitare termică portocalie - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge