Elena Udrea se grăbeşte să extermine maidanezii

By | 9 noiembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Nu ştiu care sunt interesele reale ale pdl-iştilor şi în special ale ministresei Elena Udrea, mare şefă a filialei PDL Bucureşti, dar cert este că ard cu toţii de nerăbdare să înceapă exterminarea câinilor comunitari.

În acest scop au lansat campania “Bucureştiul fără maidanezi” prin care intenţionează să strângă un umăr cât mai mare de semnături de la bucureşteni, pentru a lăsa impresia că dorinţa de exterminare a maidanezilor vine de la aceştia. Este trasată ca sarcină de partid, o normă la numărul de semnături, a cărei nerealizare este sancţionată cu “retragerea sprijinului politic”.

Pe blogul pesurse.ro se găsesc o serie de documente interne ale PDL referitoare la această campanie, pe care le puteţi descărca. Iată mai jos reproducerea deciziei, semnată de Elena Udrea:

Decizia nr. 55/ 3.11.2011

Biroul Permanent al Municipiului Bucureşti, întrunit statutar în şedinţa din data de 3.11.2011

DECIDE:

Art.1. Până la 1 decembrie 2011, fiecare colegiu al Organizaţiei PDL Bucureşti va strânge câte 10.000 de semnături pentru Campania “Bucureştiul fără maidanezi”. Semnăturile vor fi depuse la Cancelaria BPMB pâna cel târziu 30 noiembrie 2011.

Art.2. Persoanele ce deţin funcţii numite sau alese cu sprijinul PDL Bucureşti, au obligaţia de a strânge 2000 de semnături de fiecare, în condiţiile articolului precedent.

Art.3. Nerespectarea deciziei BPMB, atrage după sine retragerea sprijinului politic.

Organizaţiile de sector vor duce la îndeplinire dispoziţiile prezentei decizii.

PREŞEDINTE PDL BUCUREŞTI,

Deputat Elena Gabriela UDREA

8 păreri la “Elena Udrea se grăbeşte să extermine maidanezii

  1. Alex

    Filmul Equilibrium, reprezentativ pentru politicienii de peste tot si mai ales ai nostri, defineste si actualul sistem. Dupa ce lumea devenise insensibila pentru ca lua Prozium, au hotarat sa extermine cainii vagabonzi. Explicatia cred ca ar fi una singura: cainii, animale care convietuiesc cu celelalte animale (pisici, oameni, sobolani) au sentimente si…provoaca sentimente, ori sentimentele se incearca de multa vreme a fi inlaturate. Un caine iti poate provoca mila, ceea ce nu trebuie sa ai.
    Stirile TV prezinta ororile pe un ton cat mai impartial. Filmele hollywood pun muzica de cor clasic mereu cand e o smardoiala, un batalau ceva; fara acea muzica cu care ne-am obisnuit poate ar suna totul altfel. Creierul e sensibil la sunete, ce-ar fi sa auzim urlete realistice in fiecare bataie sau razboi regizat?
    Cred ca e o campanie uriasa de desensibilizare si mai mult de atat, de rescriere a psihologiei. Ce-s sentimentele? Dar ce e prietenia? Prietenia va disparea cand lumea va trai in virtual, fiecare va avea mii de prieteni pe site-urile de socializare, necunoscandu-se cu o reciprocitate demna de invidie, nu?:)
    Pisicile nu musca, dar nici sentimente nu prea au-marea majoritate, deci pentru ce sa le exterminam? Insa cand omul a inceput sa intervina asupra celorlalte animale, de aici a inceput totul. Acceptati exterminarea unor caini, veti accepta mai tarziu si exterminarea unor grupuri si chiar populatii.
    Daca filmul in care traim ar fi american si nu romanesc, s-ar distribui doze cu substante psihoactive, cainii ar deveni agresivi, ar musca, si s-ar aduna mai multe semnaturi. E metoda atacurilor si legitimarea controlului, luptei impotriva terorismului.
    Diferenta dintre o masina parcata aiurea si un caine „parcat” aiurea: cainele se deplaseaza si singur fara politie. Pe de alta parte, politicienii 1 la mana nu ne reprezinta deci nu le pasa daca suntem muscati sau nu, 2 la mana umbla in limuzine, stau in vile si n-au treaba direct cu maidanezii. Insa ar putea fi problema personala a baselului, doar a mai incercat asta, nu??

  2. baboi

    parca si basescu a omorat multi caini cand a fost primar. sa fie ceva ritualic? stiu ca satanistii folosesc sacrificiul animal/uman pentru a-si atinge scopurile. udrea si basescu au nevoie de sange pentru a castiga alegerile? si bineinteles ca bucurestenii o sa semneze ca idiotii..

  3. George

    Listele cu semnaturi le-au inventat doar pentru a aduna semnaturi, care sunt bune de folosit si la orice altceva/in orice alt scop, in afara de „campania” asta contra maidanezilor….
    Mai asteptam, poate va apare, „in contrapartida” si imnul „Mai bine maidanez decat …..-ist” …completati punctele cu ce doriti…..

  4. Pingback: Vom trata câinii la fel cum trebuiesc trataţi copiii | Dan Tănăsescu

  5. Pingback: Cruella de Pleşcoi se pupa în bot cu câinii în 2008 | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge