John’s Phone, cel mai simplu telefon mobil din lume

By | 28 noiembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

În timp ce piaţa gadget-urilor e saturată de tot felul de dipozitive, care mai de care mai sofisticate, cu touchscreen, camera foto/video, acces la Internet, cu zeci şi zeci de aplicaţii inutile, iată ca a apărut şi un telefon mobil extrem de simplu şi minimalist, care poate fi numit, pe bună dreptate, anti-iPhone.

Se numeşte „John’s Phone” şi este cel mai simplu telefon din lume, având o singură funcţie: aceea de a da şi a primi apeluri. Telefonul dispune numai de o tastatură numerică, ceea ce înseamnă că nu poate fi utilizat pentru expedierea de SMS-uri. „John’s Phone” are un singur ton de apel, cu trei setări de volum diferite şi o memorie de apelare în care încap doar 10 numere, ce se pot scrie pe spate. De aceea telefonul vine la pachet cu un pix şi o bucată de hârtie. 😆 Avantajul principal este că bateria ţine până la trei săptămâni. Telefonul cântăreşte numai 95 de grame şi are o lungime de 10,5 cm.

johns-phone

Producătorul olandez a lansat dispozitivul pe piaţa din Marea Britanie cu preţuri între 59 de lire, varianta pe alb, şi până la 67 de lire, varianta pe roz sau verde. În Statele Unite telefonul costă în jur de 70 de dolari, iar în Europa preţul variază între 70 şi 80 de euro.

Cred că asta ar fi ultima fiţă pentru cocalarii şi piţipoancele de la noi, mai ales că e şi ieftin! 😆

4 păreri la “John’s Phone, cel mai simplu telefon mobil din lume

  1. Pingback: John’s Phone, cel mai simplu telefon mobil din lume - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. DraquVerDe

    Eu mi-aş lua un aşa gadget cănd o să apară pe piaţa Românească 😀 destul de simplu, sunt convins că peste ceva timp va fii o mare fiţă ! aşa îl recomand cel puţin pentru aspect 😀

  3. Mircea

    Vreau sa cumpar un `John’s Phone` daca aveti cumva de vanzare(nou sau vechi , nu conteaza) , sau ma puteti ajuta cu un sfat , de unde asi putea sa-l cumpar ; va multumesc

    Nr tel 0749423535
    sau 0720314486

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge