Topul prostiei umane

By | 9 decembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

LOCUL 5

Un tip dă o spargere la un magazin. După ce a luat toţi banii, hoţul a văzut o sticlă de Scotch pe un raft şi i-a cerut vânzătorului s-o bage şi pe aceasta în pungă.Vânzătorul a refuzat, motivând că nu crede că hoţul are vârsta legală pentru a-i putea da alcool. Hoţul a insistat că are vârsta, însă vânzătorul a replicat că de fiecare dată că nu-l crede fără dovezi. Drept urmare hoţul a scos permisul auto şi i l-a arătat vânzătorului pentru a-şi dovedi vârsta. Tipul a studiat bine actul, după care a recunoscut că nu are dreptate şi i-a dat hoţului sticla. După ce hoţul a părăsit magazinul, vânzatorul a sunat la poliţie şi le-a dat acestora numele şi adresa din permis. Hoţul a fost arestat după două ore.

LOCUL 4

Un automobilist a fost prins de un radar care i-a înregistrat viteza şi i-a fotografiat şi maşina. A primit apoi prin poştă o amendă de 40$ şi o fotografie a maşinii. În loc să plătească, automobilistul a trimis la poliţie o poză cu 40$. Câteva zile mai târziu, a primit o scrisoare de la poliţie care conţinea o altă fotografie, de data aceasta fiind fotografiată o pereche de cătuşe. Şoferul nostru a achitat imediat amenda.

LOCUL 3

Este o poveste adevarată din San Francisco: Un bărbat care vroia să jefuiască “Bank of America” a intrat într-o sucursală şi a scris pe o foaie de depozit: “Acesta este un jaf armat. Pune toţi banii în această pungă”. În timp ce aştepta la coadă pentru a da biletul discret funcţionarului, s-a gândit că cineva l-ar fi putut vedea în timp ce scria biletul şi ar fi putut anunţa poliţia. Drept urmare, a ieşit din bancă şi a intrat în sucursala bancii “Wells Fargo” de peste drum. După ce a ajuns la ghişeu, i-a dat nota funcţionarului, care i-a răspuns că nu poate da curs cererii deoarece mesajul este scris pe un bilet al “Bank of America” şi că trebuie ori să scrie mesajul pe un bilet “Wells Fargo” ori să se întoarcă la “Bank of America”. Dezarmat, tipul a zis doar “OK” şi a plecat. A fost arestat câteva minute mai târziu, în timp ce stătea la coadă în sucursala “Bank of America”.

LOCUL 2

La începutul acestui an, câţiva angajaţi ai firmei Boeing s-au hotărât să fure o barcă de salvare pneumatică de la un Boeing 747. Au reuşit să o scoată din avion şi să o aducă acasă. La puţin timp după aceea, au plecat într-o excursie pe râu. Nu a trecut mult şi au observat un elicopter al Pazei de Coastă care survola împrejurimile. Se pare că semnalul radio de urgenţă încorporat în astfel de bărci a pornit automat atunci când s-a umflat… Nu mai este nevoie să menţionăm că respectivii nu mai lucrează la Boeing.

LOCUL 1

Un student la medicină care efectua practica într-un centru de toxicologie povesteşte cum a fost sunat la un moment dat de o doamnă foarte panicată, care i-a spus că şi-a surprins fiica mâncând furnici. Studentul a liniştit-o, spunându-i că furnicile totuşi nu sunt toxice şi că nu este nevoie să o aducă pe fetiţă la spital. Calmată, doamna i-a mai povestit că oricum luase măsuri şi că-i dăduse copilului otravă pentru furnici, pentru a omorî insectele pe care aceasta le înghiţise deja. A fost momentul în care studentul i-a spus s-o aducă imediat la spital…

ŞI MARELE PREMIU:

Ştire la radio: Un pasionat de bungee-jumping a sărit de la 30 m cu o coardă elastică de 60 m.

Primit pe e-mail.

O părere la “Topul prostiei umane

  1. Pingback: Topul prostiei umane - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge