O zi fără Internet e o zi pierdută

By | 25 ianuarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Azi nici nu am apucat bine să-mi citesc mail-urile, posturile de pe Twitter, Facebook, articolele din feed reader, că mi-a picat Internetul. Am profitat de acest lucru şi timp de vreo 3 ore am văzut un film, am reinstalat WordPress-ul local ca să testez nişte plugin-uri, să mai fac nişte modificări la temă etc.

Nu am sunat imediat la firma de la care am net, pentru că s-a mai întâmplat să cadă şi treaba s-a remediat de la ei în scurt timp. De data asta am avut o presimţire şi am sunat să văd care este treaba şi am făcut foarte bine. Asta deoarece era o defecţiune de la caseta de distribuţie de pe bloc şi dacă nu îi sunam puteam să aştept mult şi bine.

Acum am Internet, dar aproape că am pierdut această zi, fără să scriu pe blog, fără să citesc presa şi noutăţile din blogosferă, fără să-mi verific toate e-mail-urile şi mesajele de pe reţelele sociale pe care activez… Ce mai sunt dependent de Internet! 🙁

2 păreri la “O zi fără Internet e o zi pierdută

  1. DeeDee

    Si mie mi-a picat ieri internetul cateva ore tocmai cand postam si research-uiam. Una e sa te rupi voluntar pentru o perioada de anumite forme de tehnologie si alta e sa dispara singur netul, in mijlocul vreunui proiect sau chiar al unei conferinte.

    PS: Comentariul tau la penultima mea postare a disparut in mod misterios si nu exista decat in mailul meu. Of.
    DeeDee´s last blog post ..Chatarsis prin divertisment

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Pe unde ai umblat până acum??? 😆 Da, comentariul am văzut că nu a apărut şi mi se pare tot mai ciudat că păţesc astfel de lucruri şi pe alte site-uri. 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge