Două zile fără Internet

By | 21 martie, 2011
Distribuie prietenilor!

Ca blogger aproape profesionist, aşa ca mine, 😆 să nu ai acces la Internet este ca şi cum ai fi mut, orb şi surd. Am simţit asta pe pielea mea, începând de sâmbătă dimineaţă şi vreau să spun că a fost groaznic!!!

I-am sunat pe băieţii veseli de la reţeaua la care sunt abonat şi mi-au spus că e ceva cu “cablul de curent”, de la switch-ul de pe bloc. Problema au rezolvat-o abia azi, aşa că tot week-end-ul s-au adunat sute de mesaje pe Twitter, e-mail-uri, comentarii nemoderate etc. Deşi am Internet şi pe telefon, nu am putut face faţă tuturor mesajelor, pentru că, la ce tarife sunt la Orange, dacă intri de câteva ori pe Yahoo să-ţi citeşti mail-ul şi mai dai puţin şi pe Twitter şi Facebook, s-au dus deja câteva zeci de euro din credit. Plus de asta de pe telefon nu pot să postez pe blog…

M-am gândit că trebuie să am şi o variantă de rezervă pentru Internet, ceva pe 3G cu cartela PrePay, dar cum sunt într-o mare criză de bani nu ştiu la ce variantă să apelez, astfel încât să fie şi ieftină şi rentabilă şi cu un trafic rezonabil în acelaşi timp. Ştie cineva vreo variantă în plus în afară de Orange, Vodafone şi Cosmote?!

4 păreri la “Două zile fără Internet

  1. Iulian

    Internet 3G de la Digi Mobil (RDS). Eu am si sunt f. multumit. Platesc cam 60-70ron/luna pt.:tel. mobil(vorbit zdravan in afara retelei)+cabluHBO+trafic nelimitat. Dupa parerea mea nu are concurenta. Dezavantaje: nu ai semnal la metrou. Am plecat de la orange cu tot cu numar in 10 zile.

  2. Iulian

    se poate la prepay tot de la ei. consulta-le sit-ul. parca e ceva la 4e/luna/nelim. bafta

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Păi tocmai m-am uitat pe site-ul lor şi nu am văzut nimic de acest gen. Cred că o să mă duc la ei la agenţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge