Zeitgeist: Moving Forward

By | 29 ianuarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Al treilea film din seria „Zeitgeist” a fost lansat oficial pe data de 15 ianuarie a acestui an. Titlul original este „Zeitgeist: Moving Forward” , iar filmul durează aproximativ două ore şi 41 de minute. Am văzut până acum jumătate din el şi mi s-a părut foarte interesant, poate cel mai interesant seria „Zeitgeist”. Deşi prezintă anumite idei ce te pun pe gânduri şi îţi modifică radical concepţia despre lumea în care trăim, totuşi vă recomand să treceţi mai întâi informaţia prin filtrul propriului sistem de gândire. Asta pentru că deşi prezintă multe lucruri adevărate şi de bun simţ, totuşi ascunde anumite lucruri şi plus de asta nu se ştie exact care sunt interesele celor care se află în spatele acestor documentare, puternic mediatizate.

Vă ofer spre vizionare varianta oficială a filmului, cu subtitrare în limba română. Pentru a activa subtitrarea daţi click pe butonul „CC” şi în partea de sus a listei daţi încă un click pe „Translate captions-Beta”, apoi din noua listă care apare selectaţi „Română” şi daţi „OK”. Vizionare plăcută!

4 păreri la “Zeitgeist: Moving Forward

  1. Meneopol

    Aştept de ceva vreme filmul dar nu vreau să-l dau jos pînă nu găsesc o titrare rezonabilă.

    Ca şi tine, nu cred că e un film pentru toată lumea. Îţi trebuie ceva discernămînt pentru a digera astfel de mesaje. Din păcate toată lumea este acum însetată de sînge şi răzbunare, fiecare caută un vinovat pentru ceea se se întîmplă acum în lume iar acest film poate face mai multe victime şi mai multă dezordine în loc de o trezire la realitate aşa cum îşi propune.

    Atenţie deci, la neatenţie!!!
    Meneopol´s last blog post ..Libracadabra 22 ©

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Înainte de lansare era vorba că filmul va fi disponibil şi la noi, pentru download cu subtitrare în limba română, dar văd că încă nu s-au ţinut de cuvânt. Eu am găsit o subtitrare în limba engleză, dar nu am timp şi mi-e cam lene să o traduc. 😀

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Dacă citeşti ce am scris eu şi aici e vorba de o variantă în limba română. Dar oricum, mersi şi pentru varianta ta, cu subtitrarea inclusă în film! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge