Bill Gates propune reducerea populaţiei lumii prin vaccinuri

By | 7 februarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Într-o recentă prezentare la o conferinţă TED, miliardarul Microsoft Bill Gates, care a donat sute de milioane de dolari pentru noi vaccinuri, vorbeşte despre problema emisiilor de CO2 şi efectele sale asupra schimbărilor climatice. El prezintă o formulă de urmărire a emisiilor de CO2, după cum urmează: CO2 = P x S x E x C, unde:

P = Persoane / locuitori ai globului
S = Servicii/ persoană
E = energie/ servicii
C = CO2 / unitate de energie

Apoi, el adaugă faptul că, în scopul de a ajunge la 0 cu nivelul de CO2, „probabil unul din factorii acestei înmulţiri ar trebui să fie aproape de zero.”

Ca urmare a acestei concluzii, Bill Gates începe să descrie modul în care primul număr – P (pentru persoane) – ar putea fi redus. El spune: „Lumea de azi are 6,8 miliarde de oameni… număr ce va ajunge până la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductivă, am putea, cel mai probabil, să reducem acest număr cu 10 sau 15%. ”

Puteţi urmări aceste afirmaţii la http://www.naturalnews.com/029911_vaccines_Bill_Gates.html

Reducerea populaţiei lumii prin vaccinuri

Această declaraţie a venit din partea lui Bill Gates fără urmă de ezitare, fără a se bâlbâi sau a da vreun semn că face o greşeală de exprimare. Se pare că a fost o parte deliberată şi calculată dintr-o prezentare bine dezvoltată şi coerentă.

Deci, ce înseamnă următoarea afirmaţie a lui Bill Gates „dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductivă, am putea, cel mai probabil, să reducem aceste numere cu 10 sau 15%?”

În mod evident, această afirmaţie implică faptul că vaccinurile sunt o metodă de reducere a populaţiei. La fel şi „serviciile de îngrijire a sănătăţii”, despre care toţi cititorii NaturalNews deja ştiu că sunt, de fapt „servicii de perpetuare a bolilor” şi aduc mai multe prejudicii decât ajută oamenii.

Cum pot fi utilizate vaccinurile în aşa fel încât să ducă la reducerea populaţiei lumii?

În cazul în care vaccinurile sunt utilizate în scopul reducerii populaţiei, există doar trei moduri reale în care acestea ar putea fi, teoretic, „eficiente” din punctul de vedere al celor care doresc să reducă populaţia globului:

1) Ar putea ucide oamenii încet, într-un mod care trece neobservat, efectele apărând poate peste 10 – 30 de ani, prin accelerarea unor boli degenerative.

2) S-ar putea reduce fertilitatea şi, prin urmare, rata natalităţii în întreaga lume ar scădea, reducând astfel populaţia lumii pentru mai multe generaţii succesive. Această metodă prin care e provocată ”moartea lentă” ar putea părea mai acceptabilă pentru oamenii de ştiintă care doresc să vadă populaţia mondială în scădere, dar nu au destul curaj să ucida oamenii direct, prin medicina convenţională. Există deja dovezi că vaccinurile pot provoca avorturi spontane http://www.truthistreason.net/bill-gates-says-vaccines-can-help-reduce-world-population

3) Vaccinurile ar putea creşte rata de deces în cazul unei viitoare pandemii. Teoretic, eforturile de vaccinare pe scară largă ar putea fi urmate de o eliberare deliberată a unei tulpini de gripă extrem de virulentă, cu o rată de mortalitate ridicată. Această abordare a vaccinurilor ca „arme biologice”ar putea duce la uciderea a milioane de oameni al căror sistem imunitar a slăbit ca urmare a vaccinărilor anterioare.

Fundaţia Bill şi Melinda Gates

Poate că nu întâmplător, Fundaţia Bill şi Melinda Gates a canalizat sute de milioane de dolari în programe de vaccinare destinate oamenilor din întreaga lume. Unul dintre aceste programe este destinat cercetării şi dezvoltării de „vaccinuri activate de sudoare”, care ar putea utiliza nano-materiale cu învelişuri speciale pentru a transmite vaccinurile în organismul uman fără a utiliza injecţiile.

Mai interesant, fundaţia sa a investit, de asemenea, milioane de dolari în tehnologii de sterilizare care au fost numite soluţii de „castrare temporară”.

http://www.scribd.com/doc/32170890/Bill-Gates-Funds-Covert-Vaccine-Nanotechnology

Se pare că acţiunile Fundaţiei Gates sunt în totală concordanţă cu formula pentru reducerea emisiilor de CO2 pe care a menţionat-o Bill Gates în discursul său de la conferinţa TED:

CO2 = P x S x E x C.

Prin reducerea natalităţii (prin tehnologiile sterilizare) şi creşterea penetrării vaccinurilor către întreaga populaţie a lumii, scopul său declarat de reducere a populaţiei globale cu 10 până la 15% ar putea fi atins în doar câţiva ani.

Cine vor rămâne în viaţă? Oamenii inteligenţi

Lucrul interesant despre toate acestea este faptul că această campanie de reducere a populaţiei la nivel mondial prin intermediul vaccinurilor nu  va avea impact asupra oamenilor care le vor evita în mod conştient. Iar acei oameni sunt, în general, mai inteligenţi decât media, oameni capabili, care au de fapt o capacitate sporită de a duce mai departe civilizaţia umană prin analiza serioasă a lucrurilor.

În cazul în care umanitatea se va salva de la distrugerea proprie şi va deveni o specie competitivă în univers, uciderea membrilor mai puţin inteligenţi ai societăţii ar putea părea, pentru cei ce conduc lumea, o abordare perfect rezonabilă. Nu sunt de acord cu această abordare, dar poate fi exact ceea ce gândesc ei.

Oricum, decizia de a primi un vaccin antigripal sezonier este, fără îndoială, o dovadă că aţi picat un fel de test de IQ universal, indiferent dacă demararea acestei testări este sau nu intenţia reală a celor ce influenţează lumea, cum e Bill Gates. Mai important, aceasta este şi o trădare a propriei biologii, deoarece aceasta indică faptul că nu aveţi încredere în capacitatea propriului dumneavoastră. sistem imunitar de a vă proteja chiar şi de infecţii uşoare.

Încercaţi să nu fiţi printre cei 10 –15% care sunt sacrificaţi prin intermediul programelor de vaccinare la nivel mondial!

Fiţi sănătoşi şi înţelepţi şi veţi supravieţui eforturilor de depopulare a lumii, care fac victime în rândul gânditorilor convenţionali ce nu au suficientă inteligenţă cât să pună la îndoială ce li se spune să facă de către propriile guverne corupte.

Primit pe e-mail.

Iată şi filmul cu prezentarea lui Bill Gates.

5 păreri la “Bill Gates propune reducerea populaţiei lumii prin vaccinuri

  1. lucia

    Daca tot este asa de preocupat dl Bill Gates de reducerea emisiilor de CO2, de ce nu incepe diminuarea factorului P chiar cu sotia si copiii lui? Asta asa, pentru exemplul personal. Sau teoria este valabila pentru ceilalti, saracii lumii, cei greu de suportat pentru bogatii lumii? Cei care uita ca s-au imbogatit si prin exploatarea acestora, pt ca niciodata nu ar fi muncit pentru ei alti bogatasi.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Ei fac parte din Elită, nu se compară cu muritorii de rând, mulţi şi proşti! Plus de asta teoria cu CO2 e o minciună cu scopul tocmai să reducă populaţia, pentru că aşa au chef, aceste „Elite”.

  3. scarba_016

    Eu cred altceva, da suna cam mistic si poate religios. Si anume: cresterea populatiei putea fi stopata in „n” forme, am fost lasati sa ajungem „multi” doar pentru ca acea cantitate de rau care se face continuu sa ramana constanta prin exterminare cruda. Uneori moartea subita e de preferat bolii incurabile sau chinurilor, dar se vrea ceva greu de inteles, Noua Ordine si sclavia fiind doar niste mici pasi, sau efecte.
    Mereu avem turma de tandemuri: o mana taie si alta bandajeaza, o gura iti sugereaza si alta te acuza ca ai si facut-o. De la institutii sociale care se bat cap in cap ca esenta, interdependente prosteste, pana la organizarea globala. Tandemul consumism-epuizarea resurselor naturale face parte din schema. Sa nu fim retarzi! Violul reclamelor incepe de la TV, ziare, hartiile agatate de clantza, din cutia postala, spam-ul pe mail, reclamele idioate pe facebook la tehnica ce peste 2 ani va costa la un sfert, daca va mai functiona…reclame la masini de spalat economice, la becuri economice…prostii dau bani grei pe asa zis-ul „green” care e mai mult moft decat utilitate…ca in final sa afle ca consuma prea mult, polueaza prea mult. Nici nu s-a dorit vreodata stoparea vreunei probleme; din punct de vedere infernal, e mai eficient sa inventezi o alta problema drept rezolvare, si o institutie pe masura, decat sa rezolvi problema. Problemele sunt facute sa duca la alte probleme. Daca ar disparea ca prin farmec mare parte din ceea ce consideram a fi probleme (fiecare are interpretarile lui), s-ar face praf cam tot ce e asa cum e, in prezent, de la institutii, organizatii, economie, religie, de fapt totul. Saracii n-au de regula ce pierde, ceilalti insa da.

  4. a

    nu reduc populatia pentru ca asa au ei chef, ci prin simplu fapt ca planeta isi pierde resursele, iar daca numarul populatiei va creste pana la 9mld va fi nevoie de inca o planeta ca aceasta ca noi toti sa putem supravietui

  5. Dan Tănăsescu Post author

    Cine te-a păcălit că e aşa? Mai documentează-te! Eventual dă o căutare pe blogul ăsta după cuvintele „suprapopularea planetei” şi o să vezi că astea sunt minciuni! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge