Deci se confirmă ce spuneam despre spaţiul Schengen

By | 7 februarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Am văzut-o azi pe Maria Grapini, spunând în direct la Realitatea TV câteva lucruri interesante. Mă voi opri doar la cel legat de intrarea României în spaţiul Schengen. Doamna Grapini a afirmat că, deşi nu am intrat în spaţiul Schengen, la punctele vamale se procedează ca şi cum am fi intrat deja. Controlul TIR-urilor şi camioanelor cu mărfuri care intră în ţară din spaţiul european se face prin sondaj, sau deloc permiţând astfel intrarea în ţară fără plata taxelor vamale a unei mari cantităţi de produse care pun în pericol supravieţuirea producătorilor autohtoni şi aşa decimaţi de măsurile anti-criză ale guvernului Boc.

Prin urmare se confirmă ceea ce spuneam aici, adică intrarea României în spaţiul Schengen va însemna avantaje pentru statele dezvoltate din UE şi dezastru economic pentru noi.

5 păreri la “Deci se confirmă ce spuneam despre spaţiul Schengen

  1. Organizare evenimente

    Si cu UE a fost la fel, mare bucurie la inceput, acum se vad efectele. Posibil ca si cu spatiul Schengen sa patim la fel. Noua, romanilor, nu ni s-au aratat pana acum ambele fete ale medaliei.

  2. DANIEL

    noua romanilor nu ni s-a aratat reversul medaliei, nu ni s-a aratat nimic.
    cine are nevoie de Schengen? Udrea , turismul romanesc care nu este al populatiei, oamenii de rand sa ne intelegem bine, cetatenii , nu au firme de turism . Toate sunt ale guvernantilor.
    NOUA NU NE TREBUIE SCHENGWEN NU NE TREBUIE NATO NICI UE , NICI FONDURI EUROPENE CA ORIFUM NU AJUNG LA POPULATIE …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge