L-a omorât pentru că era nervos

By | 18 februarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Toată presa a vorbit azi de incidentul în care un tânăr de 22 de ani a ucis în bătaie un taximetrist de 60 de ani. Iniţial s-a crezut că a fost vorba de o ceartă pentru un loc de parcare pe care îl ocupase taximetristul. Conform ştirilor, bărbatul de 60 de ani a ieşit din maşină şi s-a îndreptat spre tânărul care chipurile îl înjurase. În urma conflictului taximetristul ar fi fost pus la pământ, lovit în cap cu picioarele, după care acesta a murit.

Imediat au sărit cu gura cei care urăsc taximetriştii spunând că cei care practică această meserie sunt nişte nesimţiţi care nu respectă regulile de circulaţie şi au un comportament agresiv şi grosolan.

Dar iată că ultimile informaţii arată că lucrurile nu au stat aşa cum se credea iniţial. De fapt tânărul de 22 de ani se certa împreună cu prietena sa, cu alt tânăr pentru un loc de parcare, iar taximetristul a intervenit spunându-le doar să nu mai facă gălăgie. Acest lucru l-a enervat cumplit pe agresor, care l-a luat la bătaie până l-a omorât, apoi a plecat acasă lăsându-l acolo în stradă.

Deci s-a ajuns în situaţia ca un puşti de 22 de ani să omoare în bătaie un om care putea să-i fie tată, doar pentru că era nervos!

5 păreri la “L-a omorât pentru că era nervos

  1. cumnatu'

    Vremurile astea ne-au inebunit pe toti,asta nu e o scuza acum sa ne luam la omor unii pe altii.Ce vreau eu sa spun este ca domneste o stare de nervozitate si se ivesc conflicte din cele mai banale lucruri.Ne uitam urat unii la altii,prietenii cei mai buni ne devin dusmani,barfim pe la colturi pe toata lumea si multe altele.Personal cred ca toata nebunia asta vine si ca suntem foarte usor de manipulat si ni se serveste foarte multa violenta pe toate canalele media.Bineinteles astea toate pe fondul nesigurantei zilei de maine.

  2. cumnatu'

    Cine?Nea Fredy Base Marinaru? Nuuuu!El este Maica Tereza Romaniei,Imaculatul,Porumbelul Pacii.El s-a nascut odata cu revolutia,iar 20 de ani nu a avut nici o putere numai oamenii rai au avut

  3. laly

    Acel domn nu trebuia sa se bage,si tocmai pentru ca avea (Dumnezeu sa-l ierte) asa o varsta inaitata, nu trebuia sa se bage intre tinerii care se luasera la harţă si care pana la urma ajungeau la o intelegere. Ca vorba aia, si astia mai invârstă o caută cu lumânarea, cine stie ce i-o fi zis. Dar daca nu se baga in altercaţie,probabil mai trăia si azi. Moşul a iesit din masina probabil pus pe harţă si l-a provocat pe tânăr. Că dacă era calm si pacifist probabil nu era luat la bataie. Dar tanarul , nici el dus prea des la biserica, s-a simtit provocat si a sarit ….. Nu stiu daca asta e o scuza, dar totusi,trebuie anchetat cu mare atentie si trebuie acordate circumstante atenuante tânărului. Totusi sa nu distrugem o viaţă pentru că unul mai învârstă si-a cautat-o. Cei de vârsta a treia s-au invăţat de pe vremea împuşcatului să se bage mereu unde e rost de scandal. Ei incă se mai cred pe vremea securităţii. Ei uite, că vremurile alea au cam apus, si nu trebuie să te bagi în treburile altora.

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Bătrânul probabil nu a realizat încă în ce lume trăieşte, crezându-se încă într-o lume normală. Iar tânărul şi-a distrus singur viaţa pentru că nu l-a obligat nimeni să îl omoare pe taximetrist, doar pentru că acesta a intervenit verbal în conflict.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge