Şoferul invizibil

By | 28 februarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Un tip făcea autostopul pe o stradă pustie, într-o noapte neagră şi în mijlocul unei furtuni de zapadă puternice. Timpul trecea, nici o maşină pe drum, şi furtuna făcea să nu vadă nici la 2 paşi în faţa lui. La un moment dat apare o maşină şi se opreşte în dreptul lui… Fară să analizeze mult situaţia, tipul se urcă în maşină.

După ce închide uşa, se uită spre cel de la volan şi încremeneşte… La volan nu era nimeni. Maşina porneşte uşor, iar tipul, deja îngrozit, stătea lipit de scaun, fără să poată scoate vreo vorbă.

Apare o curbă… tipul începe să se roage în gând să scape cu viaţă şi exact când intră maşina în curbă, apare o mână prin geam şi roteşte volanul. Tipul, deja paralizat de groază, vede cum, de fiecare dată când ajunge la o curbă, mâna apare prin geam şi roteşte volanul.

La un moment dat, văzând că se apropie de oraş, îşi face curaj şi sare din maşină.

Intră în primul bar care îi iese în cale şi, ud şi înspăimântat, cere 2 pahare de vodcă şi începe să le povestească celor din bar experienţa groaznică prin care a trecut. Toţi rămân pe gânduri când îşi dau seama că tipul plânge, cu toate că nu era beat.

După un sfert de oră, alţi doi tipi îngheţaţi bocnă intră în bar şi văzându-l pe primul, unul dintre ei îi zice celuilalt:

– Auzi măi, ăsta nu e tâmpitul ăla, care s-a urcat la noi în maşină în timp ce noi o împingeam ?!?

Primit pe e-mail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge