Cele 7 tentacule ale Guvernului Invizibil

By | 5 decembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Acest material se referă în mod special la Statele unite ale Americii, dar lucrurile stau cam la fel în întreaga lume, acolo unde a pătruns democraţia şi economia capitalistă globalizată.

1. Sistemul bancar. Trăim sub tirania unui sistem bancar internaţional conceput pentru a reglementa moneda şi menit să păstreze omul de rând sărac şi pe cel bogat tot mai bogat.

2. Politica. Ni se oferă iluzia libertăţii de alegere, dar, în realitate, trăim în cadrul unui sistem politic cu două partide, republicani şi democraţi, care sunt feţele identice ale aceleiaşi monede corupte, care garantează că nu va avea loc nici o schimbare semnificativă.

3. Educaţia. Noi şi copiii noştri suntem puşi într-un sistem de educaţie ineficient şi îndobitocit care limitează mintea, astfel că, indiferent de priceperea oricărui profesor, ne este predată aceeaşi programă care ne limitează gândirea.

4. Industria farmaceutică. Suferim şi suntem într-adevăr otrăviţi intenţionat de către o piaţă farmaceutică îngrozitoare şi flămândă de bani, care creează mai întâi bolile – reale sau imaginare – şi apoi face publicitate şi ne vine „remediul”.

5. Armamentul. Trăim în umbra unei industrii masive de armament, care răspândeşte teama şi sprijină războiul pentru profit; un popor unit nu este bun, pentru că ar destabiliza industria de armament.

6. Religia. Suntem învăţaţi să urmăm orbeşte religii gata servite, care divizează masele. Religiile occidentale încurajează oamenii să caute „în afară” divinitatea şi eternitatea spirituală, în vreme ce, în realitate, divinitatea şi eternitatea spirituală există deja în noi. Guvernul Invizibil ascunde acest adevăr.

7. Mass-media. Guvernul Invizibil ne spală creierul prin televiziune şi suntem învăţaţi să ascultăm şi să avem încredere în mass-media de ştiri corporatiste, ni s-a „vândut” cu mult timp în urmă iluzia că există un grup de jurnalişti şi editori care luptă de partea noastră, dar, din păcate, ei trâmbiţează în cea mai mare parte minciuni, înşelăciune, superficialitate şi teamă.

Sursa

3 păreri la “Cele 7 tentacule ale Guvernului Invizibil

  1. musashimaru

    –si apropos:nu KALASNIKOV a inventat ceva de la zero ci,s-a inspirat de la predecesorii sai(vezi ante,mitraliera Sturmgewehr,etc),punand totul laolalta ,ieftin si,intr o”maniera”fericita!La fel,studiind despre mithraism ,cu initierile si caciulitele lor dacice-frigiene-in -forma-de -glanda etc,vedem ca nici crestinismul(MAI ALES ALA SPECULANT CATOLIC) n-a calcat in gol….a inbinat intr un mod ..propriu,ante-ceva ce eu personal cred ca nu i „de mana omeneasca’…
    –eu cred k la momentul resp., s-a conturat mai ales sub influenta si modul de organizare jidovesc in loje sau,mai precis ca in armata (ptr un mai bun control:daca noi nu ne controlam pe noi,cum vom putea controla lumea?)
    –asta-i treaba cu ILUMINATII astia…intorcandu-ma in orasul natal(dupa multi ani),am vazut in juma de duzina de parcuri -parculete noi-locuri de joaca …..multe ciuperci evident „halucinogene” pe post de mese,scaune,ptr catarat etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge