Neogen sunt cei mai tari la spam

By | 2 martie, 2011
Distribuie prietenilor!

După cum am mai spus, de mai mulţi ani am un cont pe Neogen. Singurul motiv pentru care nu renunţ la el este că prin intermediul său mi-am postat CV-ul pe Bestjobs şi primesc zilnic oferte de job-uri dintre cele mai senzaţionale. Pe lângă acestea sunt asaltat şi cu o grămadă de spam, în special de la Zumzi, care îmi oferă reduceri de 80% la controale ginecologice sau la şedinţe de masaj erotic. 😆

Dar pe lângă spam-ul obişnuit, am început să primesc aproape zilnic, în ultimul timp şi anunţuri matrimoniale de genul:

Salut de la Rose
Numele meu este Rose i-am singur, cauta prieten sincer şi grija pentru o relatie serioasa, si am dat peste profilul dvs. (www.noi2.ro) şi a devenit interesant în tine, şi i se va dori să-mi răspundă la e-mail meu. …. (Rose_2v5@yahoo.com, astfel încât i putem trimite fotografia mea şi vă dau câteva detalii despre sine mea, aşteaptă să citesc de la tine, Al tău nou prieten Anderson Email …….( Rose_2v5@yahoo.com

Este clar că e vorba de un text tradus cu Google Translate şi este o escrocherie, dar Neogen nu poate oare să blocheze sau să elimine aceste conturi-fantomă?

5 păreri la “Neogen sunt cei mai tari la spam

  1. DeeDee

    Eu n-am prea avut onoarea unor astfel de mesaje; in schimb, unele anunturi din adsense si chiar de pe facebook sunt tare interesante, gen:
    -vaca ieftine! cauti vaca? oferte bune vaca
    -dragostea virgine? cauti senzuala scorpion? dating meci.
    😆 😆 😆 😆
    DeeDee´s last blog post ..Mindwriter

  2. Radu

    E vorba de celebrul „dating scam” practicat de pers din tarile africane. Pe Matrimoniale Romania avem 2-3 conturi de acest gen create zilnic si uneori pana sa fie depistate umplu de mesaje ceilalti membri.

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Şi ceea ce ai făcut tu aici este un mic spam, dar, pentru că e prima dată, te iert de data asta. 🙂

  4. Nelutzu

    Sper sa nu pateasca nimeni acelasi lucra ca si tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge