Sunt pe post de secretară la „Fir întins”

By | 22 martie, 2012
Distribuie prietenilor!

Cam de vreo lună încoace primesc zilnic telefoane de la diverse persoane necunoscute care mă întreabă tot felul de lucruri legate de pescuit: dacă e gata permisul, despre articole de pescuit, ce mai e pe la magazin etc.

De curând am dezlegat misterul, dar asta nu a făcut ca telefoanele să înceteze. “Fir întins” e o asociaţie, sau un magazin ceva prin Arad, având ca specific pescuitul. De curând au scos un calendar pe care au tipărit şi un număr de telefon unde pot fi contactaţi, dar, din păcate, au trimis la tipografie numărul greşit, adică numărul meu de mobil, în loc de a lor.

M-a sunat chiar patronul acestui magazin să îmi explice că este vina unui angajat, care a trimis greşit numărul la tipografie şi că vor încerca să corecteze greşeala. Problema e că până atunci trebuie să primesc eu zeci de telefoane şi să dau explicaţii celor care vor diverse detalii de la mine despre acest magazin. Măcar de aş primi salariu pentru munca de secretară pe care o prestez, m-aş mulţumi şi cu jumătate de normă! 😆

4 păreri la “Sunt pe post de secretară la „Fir întins”

  1. Sorin

    Daca te vor plati in produse, le cumpar eu la juma de pret 🙂 (hai si 75%). Apropo, cat mai costa permisu de pescuit 😀 😀 .

  2. Alex

    Daca e multa lume, inseamna ca reteaza sa-ti faci firma cu produse pescaresti. Chiar una sh+service pt ace indoite, momeli mancate pe jumatate, din alea, stii tu:d

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Nu mă pricep, dar am un văr care e pescar amator şi o verişoară al cărei soţ este de asemenea pescar pasionat. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge