Din ciclul „ecuaţii de viaţă”

By | 4 mai, 2011

Ecuaţia 1

Omul = mâncat + dormit + muncă + distracţie
Măgar = mâncat + dormit

Atunci:
Omul = măgar + muncă + distracţie

Deci:
Omul – distracţie = măgar + muncă

Cu alte cuvinte:
Omul care nu ştie să se distreze = Măgar la muncă

Ecuaţia 2

Bărbat = mâncat + dormit + câştig bani
Măgar = mâncat + dormit

Atunci:
Bărbat = Măgar + câştig bani

Deci:
Bărbat – câştig bani = Măgar

Cu alte cuvinte:
Bărbatul care nu câştigă bani = Măgar

Ecuaţia 3

Femeia = mâncat + dormit + cheltuială
Măgarul = mâncat + dormit

Atunci:
Femeia = Măgar + cheltuială

Deci:
Femeia – cheltuială = Măgar

Cu alte cuvinte:
Femeia care nu cheltuie = Măgar

Dacă includem ecuaţia 2 în ecuaţia 3,

Bărbatul care nu câştigă bani = Femeia care nu cheltuie

Deci:
Bărbatul câstigă pentru a nu lăsa Femeia să devină Măgar
(Postulatul 1)

Şi:
Femeia cheltuie pentru a nu lăsa Bărbatul să devină Măgar
(Postulatul 2)

Deci avem:
Bărbat + Femeie = Măgar + câştig bani + Măgar + cheltuială

Atunci, din postulatele 1 şi 2 putem trage concluzia:

Bărbatul + Femeia = 2 Măgari care trăiesc fericiţi împreună!

Primită pe e-mail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge