Facebook a introdus protecţie pentru pozele încărcate

By | 7 mai, 2011
Distribuie prietenilor!

După cum cred că unii au observat încă de ieri, pe Facebook fotografiile utilizatorilor sunt afişate sub formă de galerie Flash şi nu mai pot fi descărcate de vizitatori.

Într-un fel e bine, pentru că nu mai au toţi acces la fotografii personale, ce pot fi „furate” şi folosite în diverse scopuri, fără înştiinţarea proprietarului. Pe de altă parte e nasol, că nu mai putem avea acces la tot felul de lucruri interesante, mai ales că Facebook nu păstrează arhive ale postărilor.

8 păreri la “Facebook a introdus protecţie pentru pozele încărcate

  1. DeeDee

    Eu credeam ca pastreaza absolut tot, chiar si dupa ce ti-ai sters de mult contul (sau poate am citit eu prea multe mesaje conspirationiste).
    Cat despre noua vizualizare, nu mi-a placut niciodata, si-n plus, cu un simplu „open in new tab” sau chiar un print screen, stalkerii pot pastra linistiti imaginile celor dragi 😆
    DeeDee´s last blog post ..Mai cu talent!

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Uite, încearcă să găseşti o postare pe Facebook veche de câteva luni! Poţi? Nu ştiu sigur dacă arhivează sau nu, dar de găsit ceva vechi este foarte greu!

  3. DeeDee

    Imi amintesc ca prin ianuarie am cautat ceva ce postasem la inceputul lui octombrie si am gasit. E drept ca la cei care au peretele foarte lung e ceva de munca sa tot dai click-uri, dar mi se pare un interval maricel octombrie-ianuarie. Mai devreme de atat nu am cautat.
    DeeDee´s last blog post ..Mai cu talent!

  4. elena

    Scuze, dar unde vezi ca fotografiile de pe Facebook nu mai pot fi descarcate? Am facut chiar eu proba si am descarcat una a unui utilizator, deci se fura in continuare. M-am uitat la „meniu” sa vad daca trebuie schimbat ceva de acolo, dar nu am gasit nimic. Imi poti explica, te rog?
    Nu imi place deloc functiunea „descarca” sub pozele mele pe Facebook.

  5. Dan Tănăsescu Post author

    Nu ştiu cum stă treaba acum, dar eu când am scris articolul nu am reuşit să descarc pozele aflate într-o galerie foto. Despre funcţiunea “descarca”, sincer eu nu am văzut aşa ceva pe Facebook. 🙂

  6. adalutza

    pai sa sti a pot fi descarcate ..si exact aceea este optiunea(descarca) ..chestia este ca si eu m simt revoltata de faptul ca oricine itzi poate descarca poza.mai ales astazi cand am descoperit ca o domnisoara sia facut un cont cu pzele mele :@:@:@

  7. Dan Tănăsescu Post author

    Da, am testat şi eu mai recent şi pot fi descărcate, dar trebuie să ştii niţel cum să procedezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge