Ample manifestaţii populare împotriva forţelor NATO în Libia

By | 17 iulie, 2011
Distribuie prietenilor!

În vreme ce mass-media occidentale, prezintă regimul lui Muammar Ghaddafi, ca fiind unul dictatorial şi criminal, care îşi masacrează proprii cetăţeni, iar forţele NATO sunt portretizate ca o forţă eliberatoare şi aducătoare de democraţie, realitatea din Libia este cu totul alta.

Avioane de luptă Mirage, F16, bombardiere invizibile B-2 au efectuat până acum circa 1.500 de incursiuni în care au atacat mii de obiective civile şi au omorât oamnei nevinovaţi. Pe de altă parte poporul libian este alături de colonelul Ghaddafi şi participă în număr mare la manifestaţii împotriva intervenţiei NATO în ţara lor.

Pe data de 1 iulie a avut loc un mare miting la Tripoli, în „Piaţa Verde”, la care au participat în jur de 1 milion de persoane. Reporterul Mahdi Darius Nazemroaya de la Global Research, a realizat un foto-reportaj, care arată clar opoziţia libienilor faţă de NATO şi SUA şi sprijinul lor pentru regimul lui Ghaddafi.

Astfel de manifestaţii au loc săptămânal în multe oraşe din Libia, fapt ce este în totală contradicţie cu propaganda pe care de presa occidentală oficială o face în favoarea SUA-NATO.

Sursa: Global Research

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge