Cei de la NASA sunt experţi în povestiri SF

By | 22 august, 2011
Distribuie prietenilor!

În trecut, de fiecare dată când mă gândeam la NASA îmi imaginam o mare agenţie americană, care face cercetări ştiinţifice în domeniul spaţiului cosmic şi al aeronauticii. Azi am tot mai mult impresia că acolo este un cenaclu de literatură SF, condus de Cristian Tudor Popescu. 😆

În ultima vreme, vestita agenţie publică tot felul de ştiri, care mai de care mai aiuristice, majoritatea axate pe subiectul invaziei extraterestre. Ultima poveste de acest gen întrece însă orice limită a imbecilităţii şi a bunului simţ.

Creşterea nivelului de gaze cu efect de seră i-ar putea alarma pe extratereştri, care ar considera că suntem o ameninţare tot mai mare, avertizează un raport NASA. S-ar putea să nu fie cea mai puternică motivaţie pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră, dar măsura ar salva umanitatea de un atac extraterestru.

Urmărindu-ne de la depărtare, extratereştrii ar putea vedea schimbările în atmosfera Pământului ca un simptom al unei civilizaţii care se dezvoltă incontrolabil şi ar putea lua măsuri drastice pentru a ne opri din a deveni un pericol serios, spun cercetătorii NASA.

Shawn Domagal-Goldman şi colegii săi de la Divizia de Ştiinţe Planetare din cadrul NASA au realizat o listă de rezultate posibile în urma unei întâlniri dintre oameni şi extratereştri. Lista are ca scop pregătirea umanităţii pentru contact.

Sursa: totb.ro

Fără a mai lua în calcul faptul că teoria încălzirii globale este o altă înşelătorie, girată de comunitatea ştiinţifică internaţională, ideea unei invazii extraterestre este nefondată, pentru că nu există dovezi certe că ar exista viaţă inteligentă în afara planetei noastre. Iar motivul unei ipotetice invazii, despre care vorbesc cei de la NASA, este de-a dreptul pueril!

Se spune că la majoritatea oamenilor obişnuiţi intelectul este undeva la nivelul unui adolescent de 15 ani. Probabil pe asta mizează şi cei care răspândesc astfel de poveşti cu iz propagandistic. Cât de infantil să fii, încât să poţi crede că filmele SF ale lui Steven Spielberg sau alt regizor hollywoodian de gen sunt de fapt documentare ştiinţifice! 😆

Cred totuşi că e vorba de o nouă campanie de propagandă dintr-o conspiraţie mai veche, prin care ni se pregăteşte ceva.  Recent Paul Krugman, laureat al premiului Nobel, făcea afirmaţii cam pe acelaşi subiect, într-o intervenţie televizată, iar guvernul mexican vorbeşte deja despre Apocalipsa Maya, o altă invenţie propagandistică.

Înclin să cred că este vorba totuşi doar de propagandă globalistă, pentru că, în caz contrar, înseamnă că la NASA lucrează numai idioţi. 😆

invazie extraterestra

2 păreri la “Cei de la NASA sunt experţi în povestiri SF

  1. Doina

    Pai bineinteles ca e o fantezie, numai ca nu degeaba o popularizeaza atat. La tehnologia pe care o detine NASA la ora actuala nu cred ca ar fi greu sa insceneze o invazie extraterestra si sa sustina ca singura sansa de a-i invinge este de a ne uni toti sub aceeasi conducere mondiala…..

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Cred totuşi că armata deţine cele mai avansate tehnologii. NASA sunt mai mult pentru propagandă! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge