Alertă teroristă declanşată de o partidă de sex în toaleta avionului

By | 12 septembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Cu oficialii de securitate aflaţi în alertă maximă la a zecea aniversare a atacurilor din 2001 de la World Trade Center, chiar şi un lucru banal, cum ar fi pasagerii care petrec prea mult timp la baie într-un avion, este suficient pentru a angaja în misiune avioane de luptă şi echipe de genişti.

ABC News a relatat duminică că au existat două incidente separate, unul care a implicat un zbor al companiei „American Airlines” de la Los Angeles la New York, pe aeroportul JFK şi altul un zbor al „Frontier Airlines” de la Denver la Detroit.

Prima situaţie a fost rezolvată chiar înainte ca avionul să aterizeze, când pasagerii în cauză au respectat indicaţiile primite de la poliţia federală aeriană. În al doilea caz a fost un pic mai complicat, avionul fiind dus într-o zonă la distanţă faţă de aeroport, ca să fie căutat pentru explozivi.

Potrivit surselor oamenilor legii, citate de ABC, cu toate acestea, „comportamentul suspect”, în acest caz, s-a dovedit a fi doar două persoane care „o făceau” în toaletă.

Corespondentul ABC în Detroit, WXYZ, a fost un pic mai explicit în exprimare, menţionând că „echipa ABC News National Security comunică Action News conform surselor, că zborul a fost întrerupt de două persoane care aveau relaţii intime într-unul din WC-urile avionului.”

O declaraţie FBI pe marginea incidentului, totuşi, nu menţionează nici că „o făceau”, nici despre „relaţii intime.” Spune pur şi simplu, „dintr-o abundenţă de prudenţă, NORAD a trimis avioane F-16 să escorteze avionul până când acesta a aterizat în siguranţă la DTW (Detroit Metropolitan Wayne County Airport n.t.) la aproximativ 15:30 PM EDT. Forţele de aplicare a legii au întâlnit avionul, care a fost dus într-o zonă la distanţă faţă de aeroport, unde avionul a fost scanat cu rezultatele negative şi eliberat la ora 5:15 PM ET. ”

Este oare „abundenţa de precauţie”, cel mai recent eufemism pentru sexul protejat?

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge