Vor mai fi multe atacuri ca cel din Norvegia

By | 25 iulie, 2011
Distribuie prietenilor!

În următorii 10 ani, omenirea va avea parte de mai multe atacuri, de genul celui care tocmai a şocat Norvegia, spune analistul Margaret Bogenrief din Chicago.

„Ceea ce acest atac a subliniat cu adevărat este că Europa este în schimbare şi că se schimbă de ceva vreme,” a declarat pentru Russia Today, Margaret Bogenrief, de la ACM Partners din Chicago. „Europa are un aflux de imigranţi relativ stabil din punct de vedere economic. Ceea ce vedem acum este o scădere a nivelului de trai şi o confuzie cu privire la siguranţa locurilor de muncă în cazul claselor inferioare. Cred că vom vedea mult mai mult extremism islamic şi cel de extremă dreaptă, în special în ţările scandinave.”

Potrivit Bogenrief, creşterea populaţiei musulmane din Europa a provocat o puternică alunecare spre dreapta.

„Oamenii au devenit mult mai deschişi la minte – ei sunt gata să accepte diferiţi vecini, care este posibil să nu arate ca ei”, a spus ea. „Veţi vedea totuşi că oamenii vor vota cu dreapta, mai mult ca în ultimii 10 ani.”

Un val tot mai mare de lideri ca Angela Merkel şi David Cameron s-au pronunţat împotriva multiculturalismul. Potrivit Bogenrief, multiculturalismul este deja mort.

„Acest lucru nu înseamnă că ţările europene se vor întoarce la felul în care arătau în secolul XX”, a concluzionat ea. „Cee ce se va întâmpla este faptul că societatea se va transforma într-una globală.”

Sursa: RT

Iniţial am vrut să nu comentez deloc recentul atentat de tip terorist din Norvegia pentru simplul motiv că m-am săturat de toate „făcăturile” cusute cu aţă albă şi diversiunile la nivel global de genul celor cu „uciderea” lui Bin Laden, sau scandalul sexual în care a fost implicat Dominique Strauss-Kahn.

Mi-a atras atenţia acest articol prin faptul că trădează o ipocrizie fără margini. Este clar că în momentul de faţă forţe oculte încearcă în permanenţă şi prin orice mijloace să semene ură şi vrajbă în toată lumea. Se învrăjbesc statele, clasele sociale între ele, adepţii diferitelor culte religioase, diverse grupuri etnice, totul pe fondul scăderii nivelului de trai prin crize induse de maşinaţiuni financiaro-economice diabolice. Toate acestea pentru declararea unei aşa numite revoluţii globale, sau război mondial, care va duce la instaurarea unei Noi Ordini Mondiale.

Acum se încearcă reînvierea extremei drepte în mai toate ţările europene şi în special în cele scandinave, în paralel cu repunerea pe tapet a „terorismului islamic”. Dar oare nu s-a ajuns în toată această situaţie printr-o serie de acţiuni planificate? Cine promova, acum câteva decenii multiculturalismul şi cine propunea deschiderea frontierelor şi pieţei economice globale, care au dus la o masivă imigraţie dinspre Estul sărac, către Vestul avansat şi bogat? Şi cine se plânge acum de multiculturalism şi de tensiunile etnico-religioase?! Cine a provocat prin politica pieţelor deschise, a deregelmentării pieţelor de capital şi promovarea statului minimal în favoarea supremaţiei corporaţiilor transnaţionale, criza economică globală, care nu numai că nu se termină, ci dimpotrivă este alimentată în continuare prin aceleaşi procedee? Acum hoţul strigă hoţii, nu?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge