Cât de bolnav este Băsescu?

By | 22 septembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor susţine de mai multă vreme, în diferite ocazii publice sau în articole de presă, că Traian Băsescu ar fi foarte bolnav şi s-ar menţine în formă doar prin diverse tratamente costisitoare.

Până acum aceste afirmaţii au fost luate drept scorneli şi fabulaţii ale Tribunului. Cu toate astea, când Băsescu a fost în vizită la Washington, vicepreşedintele Joe Biden l-a bătut pe spate şi i-a spus ceva de genul, „Arăţi bine, pari sănătos!” De ce a trebuit să facă astfel de afirmaţii dacă nu există suspiciuni în legătură cu sănătatea preşedintelui român?

Aseară Traian Băsescu a apărut pe postul naţional de televiziune într-un interviu, aşa cum ne-a obişnuit de ceva vreme. Cu acest prilej m-am convins că preşedintele are într-adevăr probleme serioase de sănătate. De câteva ori a avut dificultăţi în a articula cuvintele, făcând eforturi notabile pentru a continua să vorbească, iar când a dorit să-i arate jurnalistei care îi punea întrebări nişte documente şi cameraman-ul a făcut detaliu pe mâinile sale, acestea tremurau vizibil şi necontrolat, ca în cazul bolnavilor de Parkinson.

Mai mult decât atât, aflu din ziarul Tricolorul că ieri seară, în jurul orelor 18, în timp ce se pregătea să plece de la Cotroceni spre Vila Lac 2, preşedintele, cuprins de ameţeală, a fost la un pas să cadă.

basescu bolnav

Acum sunt convins că Băsescu are probleme de sănătate, deci ar cam fi cazul ca administraţia prezidenţială să difuzeze din când în când un „Buletin medical”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge