Viitorii bărbaţi ai ţării

By | 4 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Mă uit la puştii de azi şi nu văd în culori prea plăcute viitorul României. Nici unul dintre ei nu mai face azi armata. Mulţi nu au reuşit  nici măcar să ia Bacalaureatul. Majoritatea au un aspect efeminat şi se îmbracă asemeni unor homosexuali sau clovni de la circ. Mulţi nu lucrează şi e posibil să nu aibă prea curând un loc de muncă.

În schimb toţi cunosc, de la vârste tot mai fragede, ce înseamnă alcoolul, sexul, drogurile, dezmăţul prin cluburi. Toate astea pe banii părinţilor. Nu au avut parte de disciplină nici în şcoală, nu vor avea parte de disciplină ca soldaţi şi nu vor cunoaşte prea curând ce înseamnă disciplina în muncă.

Se spune că disciplina şi adversităţile creează adevăratele caractere, în special în cazul bărbaţilor. Aceşti tineri sunt viitorii bărbaţi ai României, care vor duce ţara mai departe. După cum stă acum treaba, se pare că vom ajunge o naţiune debilă. Sau am ajuns deja…

7 păreri la “Viitorii bărbaţi ai ţării

  1. Fabian

    Frumos si adevarat ati surprins. Pacat ca n-are cine lua aminte dintre cei avizati, adica viitorul tarii.

  2. gigi

    Gresit, rau intentionat si fara analiza. ! 1)la varsta lor aratati sigur mai rau.2) Proveniti sigur din familii ff sarace , si asta arata ca , ” pe banii parintilor” este expresia peiorativa pe care in lipsa unei analize o aruncati cu dispret celor ce pot avea venituri. Va atrag atentia ca, prestarea muncii si orcarei activitati aducatoare de vanituri este limitata de varsta in aceasta tara. Tineri efeminati? va este necunoscuta vad eu evolutia de la nastere la moarte a corpului uman. : ” Majoritatea au un aspect efeminat şi se îmbracă asemeni unor homosexuali sau clovni de la circ” asta le intrece pe toate, poate doriti sa ne recomandati D-vs niste salopete care sa le purtam toti. Am intrat pe acest blog in speranta unor informatii si am gasit asta. Sunt oripilat de pe poate scrie un om in acest 2011, ce poate gandi si raspandi in public. Ca mereu au fost pupincuristi asta inteleg , dar : ” Frumos si adevarat ati surprins” asta e prea detot Fabian. am sa uit ca am intrat aici dar nu ma pot abtine sa declar ca, democratia e o treaba grea pentru mintea unora , libertatea de a gandi nu ne impiedica sa gandim gresit, iar faptul ca putem publica fara limita si cenzura naste monstrii. Parerea dvs e a dvs nu subscriu la ea. Maine dca mai sunt ca dvs multi poate reusiti sa exterminati din acesti tineri, sau sa-i imbracati dvs cum vreti . Am mai vazut un reportaj in care o profesoara taia parul unui elev, iar in studio un tip jicea el jurist, o dadea intruna cu : sa-i facem sa fie tunsi nustiucum, el fiind chelios evident, sa -i convingem sa vb cu parintii etc…..vreau sa va reamintesc ca in anii Flower Power cand pe strada in Bucuresti erai vazut cu parul mare erai alergat de militie si tuns. DVS aveti atitudinea aceea de militian. ca multi altii care nu cred in diversitate, in opinii pareri in alte nivele de cultura va vaicariti ca alte persoane sunt diferite. Domnule intelegeti odata ca suntem diferiti. DVS militian si altii. Majoritatea nu !

  3. Dan Tănăsescu Post author

    @gigi: Eşti sigur?! De unde ştii asta? Apropo, ce am scris eu aici nu este o analiză, este doar o opinie personală! 🙂 Cred că am dreptul, în virtutea acestei tâmpenii şi minciuni numită democraţie, să nu îmi placă cum se îmbracă şi cum se comportă cineva şi să îmi exprim acestă părere. Asta nu înseamnă că oblig pe cineva să se îmbrace într-un anumit fel, sau că vreau să tund pe cineva cu forţa etc. Văd că dumneata eşti cu democraţia în gură, dar habar nu ai ce principii promovează!

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Şi încă ceva, de unde şi până unde atâta diversitate, când majoritatea, arată, se îmbracă şi se comportă cam la fel? Modul ăsta de a gândi denotă limbaj de lemn şi spălare pe creier mai mult, decât „gândire liberă”!

  5. Fabian

    @gigi:ce e prea de tot nene gigi? n-ai decat sa te razi pe cap si sa umbli in maini prin Bucuresti, esti liber. De cand faci TU pe MILITIANUL securisto-comunist? tie-ti place haosul si neranduiala traieste in ea, dar nu critica pe altii care critica haosul!

    „Poate reusiti sa exterminati din acesti tineri, sau sa-i imbracati dvs cum vreti”. La tonul folosit am impresia ca tu insuti esti exterminator. Normalul a devenit anormal pt dezaxatii de azi incat te acuza ca le incalci libertatea.

    „aveti atitudinea aceea de militian. ca multi altii care nu cred in diversitate.” – ba cred ca TU esti militianul si inchizitorul prin ceea ce spui.
    Baiete gigi ne-român, iti propun sa nu mai intri pe aici si sa mergi in lumea punk-istilor si manelistilor tai si sa lasi oamenii normali (inca!) sa se exprime liber. Ca altfel, principiul legitimei aparari (din pedagogie, drept) ne va obliga sa ne aparam de leprele sufletesti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge