Silviu Bian a fost arestat, Dumnezeu nu doarme!

By | 16 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Silviu Bian, şeful ANOFM, a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. El este acuzat de luare de mită în formă continuată, deoarece a primit de la subalterni, în 17 septembrie, 22.000 de euro şi 19.000 de lei, iar alţi 82.000 de euro i-au parvenit sâmbătă, 15 octombrie, când a fost prins în flagrant.

Bian a cerut banii de la funcţionarii structurilor judeţene ale ANOFM pentru ca, în calitate de ordonator principal de credite, să vireze 25% din costul proiectelor finanţate din fonduri ale Uniunii Europene şi destinate dezvoltării resurselor umane, reprezentând cofinanţarea acestora din fonduri proprii, în vederea bunei derulări a activităţii în cadrul proiectelor, spun procurorii anticorupţie.

Flagrantul a fost realizat la Braşov, unde Silviu Bian s-a deplasat să încaseze cei 80.000 de lei. Silviu Bian ar fi primit mită pentru ca din agenţia de la Braşov urmau să se desfiinţeze mai multe funcţii, iar cei care ar fi vrut să rămână în funcţie ar fi trebuit să cotizeze cu bani.

Sursa: Realitatea.net

Să ne amintim ce spunea Silviu Bian în urmă cu câteva luni, într-un interviu pentru ziarul Adevărul:

Noi nu trebuie să privim poporul român ca pe un popor de academicieni. Noi trebuie să facem o analiză a poporului aşa cum e. Avem curve, beţivi, puturoşi. Puturoşi câţi vreţi. Ştiţi ce înseamnă puturos, nu? Leneş.

După cum vedeţi aceştia sunt oamenii care ne conduc: pe faţă ne dispreţuiesc şi ne învinuiesc că suntem proşti şi puturoşi, iar pe ascuns fură cât pot din banii pe care ei ar trebui să îi folosească în interesul nostru. Din fericire Dumnezeu nu dă cu parul… 🙂

silviu bian

Sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge