Şi Botiş a fost şomer

By | 10 martie, 2011
Distribuie prietenilor!

Este absolut incredibil! Să pui pe post de ministru al Muncii un individ care, rămas şomer, nu a reuşit să-şi găsescă un loc de muncă şi şi-a deschis o afacere! Şi mai mult decât atât, să laşi acest om să se ocupe de modificarea Codului Muncii!

Ministrul Muncii, Ioan Nelu Botiş povesteşte pe chatul de la Incont.ro, cum a rămas şomer şi fiindcă nu a mai reuşit să-şi găsească un loc de muncă, s-a hotărât să-şi deschidă o afacere. El a dat şi sfaturi celor care se află în situaţia de a-şi căuta o slujbă.

Am fost şi eu la zeci de interviuri, eram inginer şi cele mai multe locuri de muncă disponibile în acea perioadă erau pe vânzări. Dacă aş fi în situaţia de a-mi căuta un loc de muncă acum, aş avea grijă să-mi prezint CV-ul peste tot, să trimit cel puţin un CV pe zi, şi să ma pregătesc profesional pe un domeniu. Asta am făcut întotdeauna, în fiecare etapă a vieţii am avut grijă să mă perfecţionez.

Sursa: Mediafax

Îi urez să devină din nou şomer, după adoptarea noului Cod al Muncii!

2 păreri la “Şi Botiş a fost şomer

  1. cumnatu'

    Ce ministru cumnate?Sa ai ministru inseamna sa ai guvern.Din pacate noi il avem doar pe EL.Ce pana mea ministrii? Unul somer,unul cu bacul dat la 25 de ani,unul cu 11 clase ministrul educatiei,doamna Nutzi.Ce sa conduca astia frate?A, ca sunt pusi sa execute niste ordine si sa stea tot timpul drepti e altceva dar nu ministru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge