S-a născut pământeanul cu numărul 7 miliarde, ce minciună gogonată!

By | 31 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Astăzi au apărut multe articole în presă care anunţă naşterea locuitorului planetei cu numărul 7 miliarde, sau diverse “scandaluri” care au apărut legat de acest eveniment. Mai multe ţări şi-ar disputa acest merit, susţinând că pe teritoriul lor s-ar fi născut copilul care rotunjeşte numărul pământenilor.

Terenul a fost pregătit din timp, cu multe ştiri pe acest subiect, publicate în ultimile săptămâni, pentru a pregăti psihologic publicul pentru acceptarea acestui fapt ca un eveniment de importanţă planetară.

Dar trebuie să fii extrem de naiv şi limitat în gândire ca să nu-ţi dai seama că este vorba doar de propagandă pură şi o minciună gogonată din punct de vedere ştiinţific. Zilnic pe Pământ mor în jur de o sută şi ceva de mii de oameni şi se nasc puţin mai mult de atât. Citisem mai demult că se naşte cam un copil la trei secunde.

Deci, chiar presupunând că am dispune de o tehnologie super avansată de control al populaţiei, tot nu am putea stabili cu exactitate care este momentul în care se naşte locuitorul cu numărul 7 miliarde.

Să ne gândim numai la România. Recensământul încă nu s-a încheiat, iar procesarea datelor se va termina în 2014. Deci abia în 2014 vom afla câţi eram la data terminării actualului recensământ, în vreme ce ONU se laudă că poate stabili al câtelea nou-născut se naşte pe planetă la un moment dat!

Plus de asta, mai sunt încă o mulţime de alte ţări care încă nu au terminat recensământul! Dacă sunt metode atât de precise pentru a determina populaţia globulului în orice moment, atunci de ce se mai cheltuiesc atâţia bani în toate aceste ţări pentru efectuarea recensământului populaţiei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge