Omenirea întreagă se pregăteşte de război

By | 30 decembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

La ora actuală presa internaţională are toată atenţia concentrată asupra Iranului şi Siriei, ca potenţiale focare de război, dar la o privire de ansamblu asupra întregii lumii, se poate observa că în toate regiunile planetei se fac discret ample pregătiri pentru război.

Pe lângă Statele Unite, Iran, Siria şi Pakistan, se pregătesc pentru eventuale conflicte militare şi Rusia, China, Coreea de Nord, Canada ş.a. Toate aceste acţiuni nu sunt separate, ci fac parte dintr-un proces mondial pe care Michel Chossudovsky îl numeşte, în materialul video de mai jos, „globalizarea războiului”.

Cel mai îngrijorător este faptul că, dacă ar izbucni acest conflict militar global, ar putea fi cel mai distrugător din istoria omenirii, pentru că de data aceasta sunt luate în calcul şi eventuale atacuri nucleare.

5 păreri la “Omenirea întreagă se pregăteşte de război

  1. Cami

    Da, pentru ca pacea si iubirea au devenit notiuni perimate. Oamenii il dispretuiesc pe Dumnezeu si refuza Adevarul, dar primesc cu bratele deschise minciuna si ura. Se pare ca n-au invatat nimic din celelalte doua razboaie. Poate ca, al III-lea ii va intelepti.
    Cami´s last blog post ..ARMONIE

  2. Maria

    Sper sa ajunga extraterestrii aici pe Pamant inainte de ce vor uni si alti sa faca…sa auzim numai de bine!!!
    DOAMNE AJUTA si
    LA MULTI ANI!!!!

  3. Sorin

    In spatiul asta aproape infinit este inposibil sa nu existe alte fiinte (inteligente sau nu). Dar probabil au vazut potentialul nostru de autodistrugere si ne lasa in plata Domnului.
    PS: Nu se zicea ca „iluminatii” sunt fiinte extraterestre?

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Deocamdată faptul că există extratereştri care ne veghează din umbră sunt doar poveşti şi speculaţii, iar Illuminati în mod sigur nu sunt extratereştri. Sunt la fel de pământeni ca şi noi, numai că sunt ceva mai vicleni decât omul obişnuit. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge