Svastică nazistă uriaşă descoperită pe fundul unui lac străvechi din Antarctica

By | 10 februarie, 2012
Distribuie prietenilor!

Un raport şocant al Ministerului Apărării privind echipa ştiinţifică din Rusia, care a forat cu succes 3.768 de metri, în cel mai mare lac scufundat din lume de pe continentul Antarctica, considerat ca fiind neatins de peste 20 de milioane de ani, afirmă că a fost descoperită cu ajutorul camerei video subacvatice o „imagine frapantă” a unei „zvastici de aur”, estimată a fi de nu mai puţin de 100 de metri în lungime şi lăţime.

echipa cercetatori rusi Antarctica

Conform acestui raport, descoperirea acestei svastici subacvatice a fost făcută pe 30 ianuarie, după care Ministerul a ordonat oamenilor de ştiinţă, care au lucrat la acest proiect în ultimii 20 de ani, să păstreze tăcerea până ce dispozitive de comunicaţie criptate extrem de specializate, le vor putea fi livrate şi au existat temeri în rândul multora că membrii echipei ar fi dispărut, deoarece au fost „în afara comunicării” timp de 5 zile.

La primirea noilor”dispozitive” de comunicare, oamenii de ştiinţă au lansat primul lor raport public prin intermediul agenţiei ruse de ştiri RIA Novosti, care a adăugat în comunicatul lor, referitor la acestă misiune istorică următorul text:

„Se crede că spre sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, naziştii s-au mutat la Polul Sud şi au început construirea unei baze lângă lacul Vostok. În 1943, amiralul Karl Grand Dontiz a fost citat spunând că „flota de submarine a Germaniei este mândră că a creat o fortăreaţă incontestabilă pentru Fuhrer la celălalt capăt al lumii”, în Antarctica.

Potrivit arhivelor navale germane, la câteva luni după ce Germania a capitulat în faţa Aliaţilor, în aprilie 1945, un submarin german U-530 a ajuns la Polul Sud venind dinspre portul Kiel. Membrii echipajului au construit o peşteră de gheaţă şi se presupune că au depozitat mai multe cutii cu relicve ale celui de-al treilea Reich, inclusiv dosarele secrete ale lui Hitler. Detalii aici.

Sursa

4 păreri la “Svastică nazistă uriaşă descoperită pe fundul unui lac străvechi din Antarctica

  1. Alex

    In ultimele decenii s-au tot facut „descoperiri” care de care mai inocente, dar cu bataie lunga. Cand vad insa nivelul comentariilor de peste tot, cred ca si-au batut capul degeaba. Ca diversiune, e insa cat de cat inteligenta: (re)familiarizarea populatiilor cu nazismul, masurile de control, pentru razboiul cu Iranul, petrecut in 2012 „a.c.”. E ca si facut, nu?

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Asta aşa e. Tot mai multe articole despre nazism, Hitler, Mussolini şi documentare care rememorează al Doilea Război Mondial. E vorba de pregătirea mentalului colectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge