Kim Jong Il, asasinat în urma unui complot al Ocultei Mondiale?

By | 26 decembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

După vestea că liderul nord-coreean Kim Jong Il a încetat din viaţă, am avut mari îndoieli legate de faptul că moartea sa s-ar fi datorat unor cauze naturale. Asta pentru că nu cred în coincidenţe şi cu atât mai mult în acest caz, la nivel global s-au adunat în ultimul timp prea multe astfel de „evenimente întâmplătoare”, pentru a fi vorba doar de hazard.

kim jong-il si fiul

Conform versiunii oficiale, Kim Jong Il a murit pe data de 17 decembrie în urma unui atac de cord în timp ce se afla într-un tren, deplasându-se spre o destinaţie necunoscută. În mod surprinzător şi tatăl fostului lider comunist Kim Il Sung (Kim Ir Sen) a murit în urma unui infarct în 1994, deşi până atunci păruse că e foarte sănătos.

Această moarte neaşteptată îmi aminteşte de un episod asemănător petrecut în fosta URSS, când, după moartea fostului lider sovietic Leonid Ilici Brejnev, au mai murit, la scurte intervale de timp, încă doi preşedinţi, Andropov şi Cernenko, până a fost ales marele reformator Mihail Gorbaciov, omul pe placul Elitelor Oculte.

În sprijinul ipotezei asasinării lui Kim Jong Il au apărut o serie de articole pe Internet şi în presa mai puţin „oficială”, din care se conturează existenţa unui complot şi al unei lupte pentru putere între grupări oculte şi militare în Asia de Est.

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Il a fost ucis sâmbătă ca urmare a unei lupte majore pentru putere în Asia de Est, potrivit unor surse din cadrul unor societăţi secrete asiatice şi ale serviciilor militare de informaţii japoneze.

Asasinarea lui Kim a fost urmată de o serie de arestări ale unor înalţi funcţionari din poliţia japonează care aveau legături cu Coreea de Nord, precum şi expulzarea a şase agenţi CIA, susţin sursele japoneze. Moartea liderului comunist l-a lăsat pe Yasuhiro Nakasone, spion pentru Coreea de Nord şi agent Rothschild în Japonia, fără o bază de putere, spun surse din lumea interlopă japoneză.

În Coreea de Nord, în acest timp, există o luptă pentru succesiune care are loc între facţiunea Rothschild, care doreşte să-l aducă la putere pe Kim Jong Un, marioneta lor bine instruită şi să înfiinţeze o bancă centrală Rothschild, şi o clică militară care vrea independenţă faţă de controlul clanului Rothschild, spun sursele Rothschild şi cele din lumea interlopă japoneză.

Acţiunea din Asia este legată de o eliminare la nivel mondial a cabalei satanice care a încercat să creeze o dictatură globală.

Sursa: Benjamin Fulford

Presa sud-coreeană sugerează, de asemenea, un complot politico-militar intern cu o posibilă implicare a Statelor Unite:

În timp ce Agenţia Centrală de Ştiri din Coreea de Nord anunţa luni că domnul Kim a murit de un atac de cord într-un tren, în timp ce se îndrepta spre o destinaţie necunoscută sâmbăta trecută, ziarul „Koreea Times” din Seul a publicat titlul, „Apar suspiciuni legate de cauza morţii”.

Potrivit ziarului, disidenţii nord-coreeni pun la îndoială rapoartele mass-media, controlate de stat, ale Phenianului, legate de moartea domnului Kim. Ei au sugerat cu prudenţă că dictatorul ar fi fost asasinat.

Un analist politic, An Chan-Il, a fost citat spunând că domnul Kim ar fi fost ucis de elemente din cadrul guvernului nord-coreean care nu erau de acord cu politicile sale.

„După ce al treilea fiu al acestuia, Jung-Un, a fost numit pentru o succesiune dinastică la putere, mulţi ofiţeri militari, în special cei trecuţi de 50 de ani, au fost demişi,” a declarat Dl. An pentru Koreea Times. „Cred că aceşti oameni ar putea să păstreze resentimente profunde faţă de Kim şi următorul lider al Coreei de Nord.

„Un zvon care circulă este că de curând un oficial nord-coreean de rang înalt a fost împuşcat mortal,” a spus el. „Acest lucru nu a fost încă confirmat, dar astfel de discuţii sunt dovezi că nemulţumirea mocneşte în rândul unor oameni din Nord.”

În acelaşi articol este menţionată şi o posibilă implicare a Statelor Unite:

Cele mai recente teorii ale conspiraţiei au prins viaţă, deoarece cu doar câteva ore înainte ca autorităţile nord-coreene să anunţe moartea lui Kim, oficialii americani au lansat pe surse ştirea că au realizat progrese în negocierea unui acord cu Coreea de Nord de suspendare a îmbogăţirii uraniului în schimbul unei reluări a furnizării de ajutor alimentar de la Washington.

Sursa: NationalPost.com

O părere la “Kim Jong Il, asasinat în urma unui complot al Ocultei Mondiale?

  1. Pingback: Miza războiului cu Iranul este banca centrală, nu petrolul | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge