Directorul „Transelectrica” a avut dreptate

By | 15 februarie, 2012
Distribuie prietenilor!

În urmă cu câteva zile premierul Mihai Răzvan Ungureanu, un mare dur de altfel, i-a solicitat ministrului Economiei să îl demită din funcţie pe directorul general al companiei “Transelectrica”, Horia Hăhăianu. Motivele reproşate au fost proasta comunicare în privinţa resurselor energetice ale ţării şi faptul că dinspre companie au fost lansate declaraţii contradictorii, care au creat panică.

“Transelectrica” anunţase într-un comunicat că, din cauza deficitului de energie electrică din Sistemul Energetic Naţional, în anumite ore nu sunt resurse pentru acoperirea necesarului de consum şi de export.

Acum, să vedem cu stau lucrurile în realitate. Sora mea, care stă la câţiva kilometri de Bucureşti a stat 3 zile în întuneric şi fără căldură, pentru că nu a avut curent. Acum două nopţi la mine în cartier a fost o pană de curent. De azi dimineaţă calculatorul a început să mi se închidă din nou din senin, aşa că toată ziua nu am putut să lucrez, iar în jurul orei 18:00 am avut o pană de curent de aproape o oră. De la televizor am aflat că nu numai la mine a fost problemă, ci în mai multe cartiere din Capitală, cum ar fi Iancului, Pantelimon sau Băneasa, deci o pană de proporţii.

De aici trag concluzia că “Transelectrica” a avut dreptate şi a procedat corect, apreciind obiectiv situaţia, în declaraţiile publice pe care le-a făcut. Atunci de ce premierul MRU l-a destituit pe Horia Hăhăianu, doar pentru că afectează imaginea guvernului şi a PDL, informând corect populaţia?!

O părere la “Directorul „Transelectrica” a avut dreptate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge