Cutremur în Câmpia Română provocat de Chevron?

By | 7 martie, 2012
Distribuie prietenilor!

În urmă cu câteva minute am simţit un cutremur. La scurt timp a părut şi ştirea pe Internet şi la televiziunile de ştiri. Un cutremur de 3,5 grade Richter în Câmpia Română având epicentrul în apropierea Bucureştiului, fiind produs la o adâncime de 5 -7 kilometri.

Nu vi se pare un pic cam ciudat, un cutremur de suprafaţă cu epicentrul în zona Capitalei? Dacă vă amintiţi am scris despre exploatarea gazului de şist prin fracturare hidraulică şi faptul că aceasta poate provoca cutremure. Ei bine, firma Chevron urmează să deschidă o astfel de exploatare în zona Bârladului. Să fie oare vreo legătură?

10 păreri la “Cutremur în Câmpia Română provocat de Chevron?

  1. Bok

    Ar fi o legatura daca ar fi facut ceva foraje sau testari. Deocamdata doar urmeaza sa deschida, deci nu te panica nu avea cum. A fost doar un semn ca bashescu ar trebui sa demisioneze cat mai repede panu nu vine cel mare. Se pare ca nu va face asta, deci avem motive de ingrijorare.

  2. dan

    E 2012 si orice paranoic poate sa-si faca un blog si sa scrie orice tampenie despre orice conspiratie care ii trece prin bila aia goala de pe gat. Sa fie oare vreo legatura … ?

  3. Alex

    Helloo! Mircea Badea zice sa comuti canalul, apesi pe buton tzac-tzac si gata! Sunt bloguri pe care nu le citesc din igiena elementara, daca as face-o si as si raspunde, n-as avea o problema mare?
    Dar apropo de alt articol de azi legat de Big Brother, cumva imi doresc controlul. De ce? Cand pe langa nick vor mai aparea IP, MAC-ul, CNP-ul, numele si prenumele, internetul va cadea singur, fara sabotaje. Vom fi atenti la vorbe/insulte, vom tacea.
    Dar cum subiectul e despre cutremur, comentez astfel: avem mare nevoie de un cutremur de gradul 8 minim, de nivelarea formelor de relief, si astfel vom scapa de toate maghernitele, cocioabele, fundacurile care pestriteaza downtown-ul multor orase si din ratiuni de „drepturi ale omului” orice nenorocit poate sta intr-o mizerie infecta, cu catel, cu purcel in tzentrul orasului, sabotand orice plan urbanistic. Sa luam cateva orase.
    Constanta e ca o tabla de sah, linii paralele orizontale si verticale-strazile cu sens unic si stradutele care leaga bulevardele.
    Iasiul nu are centru decat istoric. Dacia-Alexandru-Nicolina, Carol-Stefan cel Mare-Podu Ros, sau Sararie-Independentei-Tg.Cucu-Tatarasi sunt niste inlantuiri de bulevarde, intre ele fiind mediu rural la grele. Case darapanate, romaraie (tiganime ar suna mai corect gramatical, dar nu si „politic”)din cauza carora nu se pot face alte strazi, decongestiona traficul samd. Un cutremur mare le rezolva pe toate, o luam de la 0. Uite un comentariu teoretic extremist dar perfect logic 🙂

  4. Corina Truica

    Va recomand documentarul „Gasland”, pentru care producatorul a fost arestat de cel putin 16 politisti,e adevarat ca a fost eliberat ulterior iar filmul a luat numeroase premii in 2011,de ce? Pentru ca a aratat adevarata priveliste din aproape jumatate din suprafata SUA,uitati-va sa vedeti ce ne asteapta si pe noi, pe mine m-a ingrozit filmul, nu numai ca pot fi provocate seisme de suprafata, pana la 10 km,dar ce ramane in urma e IAD,iar cazurile de cancer vor fi ca virozele, oricum cancerul s-a inmultit in ultimii 3 ani, eu stiu cel mai bine, ca asta vad zilnic. Dar cred ca e deja tarziu, Romania DOARME, doar foamea ii mai face pe oameni sa mai scoata cate un sunet vag, restul nu mai conteaza, in primii ani de munca un medic mi-a spus legat de nou-nascuti :”sant persoane, nu doar tubulete digestive”…OARE?

  5. tu

    Esti terminat gaozare…cutremure in Campia Romana sunt de cand lumea

  6. Dan Tănăsescu Post author

    @Alex: Păi nici acum nu eşti chiar anonim pe net. Uite de exemplu, aici sunt doi indivizi, unul care mă face paranoic, iar altul găozar. Le ştiu IP-urile amândurora. Unul are Internet mobil de la Orange şi e posibil să fie din Bucureşti. La avatarul de la messenger are o poză cu el de la nuntă, împreună cu nevastă-sa, pe care o pot mări şi îl pot identifica, iar celălalt are Internet de la un provider norvegian şi se află la Oslo sau Akershus. (în funcţie de provider) Vezi câte lucruri poţi afla despre comentatori chiar şi fără ACTA?! 😀

  7. Alex

    🙂 Normal, oricat de atenti am fi tot scapa ceva-si asta doar la un nivel mediu de inteligenta:-j
    @corina Inca n-am vazut documentarul, dar referitor la cancere, e cea mai inteligenta si eficienta arma de distrugere in masa, care functioneaza de multe decenii, in timp ce noua ni se arata pisica: un mic razboi undeva, un atentat cu bomba binisor regizat, o criza prelungita, sau filme americane SF externaliste care localizeaza raul in exterior-extraterestri, forte necurate samd.
    Exista vise concentrice (intre freaky si spooky), cosmaruri concentrice, libertati si totalisme concentrice, ca de altfel si genocide concentrice. Cand credem ca am scapat de/dintr-un genocid, ne trezim de fapt in altul mai mare. Cancerele sunt o arma, si se va vedea cati vom pieri in urmatorii ani, ca sa nu mai zic de cei care sunt deja bolnavi. Si cred ca in buna parte nediagnosticati.
    Nemtii bagau injectii cu benzina in inima in al doilea razboi. Crima sau nu, mi se pare mult mai „justa” decat moartea in chinuri. Si apropo de sanatate, ministrii pe care i-am avut pana acum au facut ce trebuia facut pentru alinierea la genocidul global. Dupa 90, la noi s-a interzis institutia presedentiei, am avut, avem si vom avea marionete. Nu-i platim degeaba, ii platim ca sa ne omoare. Insa lumea in mare parte nu considera cancerogeneza ca arma sau genocid pentru ca lucrurile se intampla lent. E ca si cum am spune ca Napoleon n-a fost omorat deoarece a fost otravit lent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge