Penibila diversiune cu Mihail Boldea

By | 22 martie, 2012
Distribuie prietenilor!

În urmă cu câteva zile Oana Stancu făcea o serie de dezvăluiri în cadrul emisiunii “Exces de putere”, despre o reţea mafiotă care defăşoară tranzacţii ilegale cu terenuri şi imobile în Bucureşti. Printre cei implicaţi se numărau familia de avocaţi Cherecheş şi fiul vitreg al Elenei Udrea, Alin Cocoş.

Despre Cocoş junior se spunea că ar fi cumpărat un teren în centrul istoric al Capitalei unde vrea să construiască un club de noapte şi un magazin.

Fiul Elenei Udrea şi al lui Dorin Cocoş a cumpărat un teren în centrul vechi al Capitalei unde vrea să deschidă un club de noapte şi un magazin. Până să ajungă în proprietatea lui, terenul a trecut pe la intermediari. Încrengătura a fost prezentată de Oana Stancu în emisiunea Exces de putere.

Sursa: Antena 3

Nu mă voi opri la detaliile acestei afaceri, despre care puteţi afla mai multe urmărind emisiunea Oanei Stancu din data de 17 martie 2012. Ceea ce mi se pare deosebit de interesant este faptul că, aseară, Elena Udrea a apărut la B1 TV, unde a declarat că este atacată politic, deoarece se apropie campania electorală, ţinând să precizeze că soţul dumneaei, Dorin Cocoş are afaceri absolut legale, iar fiul vitreg Alin Cocoş este un tânăr muncitor, care vrea să trăiască pe propriile picioare. Să fie vreo legătură?!

Postacii potrocalii au preluat, de asemeni, imediat şi cu virulenţă, mesajul pe Internet în numeroase exemplare trase la indigo:

Aici nu este vorba de exces de putere, Alin Cocoş este un băiat care îşi clădeşte un viitor. Că nu o să traiăscă toată viaţa pe spatele părinţilor.

Sau:

Aici nu este vorba de exces de putere, Alin Cocoş este un băiat care ştie ce vrea la fel ca mama lui vitregă, Udrea. Aşa că îşi pune în aplicare planurile pe care le are, bravo lui.

Aproape simultan cu aceste dezvăluiri izbucneşte un alt scandal, de data aceasta la Galaţi şi tot legat de afaceri dubioase cu terenuri, în care este implicat fostul deputat PDL Mihail Boldea.

După ce s-a făcut mare vâlvă cu această poveste, iar judecătorii Curţii de Apel Galaţi au emis mandat de arestare preventivă pe numele său, Boldea dispare brusc, după care, pe baza unor “surse oficiale”, aflăm din presă că ar fi fost localizat în Turcia, după care ar fi luat avionul într-o direcţie necunoscută.  Ce convenabil!!!

Într-un interviu pentru stirileprotv.ro deputatul făcea un anunţ premonitoriu îndemnându-i pe toţi românii să părăsească ţara, dacă au ocazia, spunând că el însuşi o va face, după ce se va încheia această poveste.

Asta este justiţia în România? E de trăit în România? Eu în România nu mai stau. După ce am terminat, am şi spus, nu vreau să mai candidez, nu mă mai interesează politica, nu mă interesează această mizerie din justiţie, vreau doar să plec din România. După ce se termină acest dosar, vând ce mai am şi-am plecat, nu mai stau aicea. Recomand tuturor românilor, plecaţi fraţilor din România, că dacă ajungeţi pe mâna sistemului judiciar, cel puţin vorbesc aici de faza de urmărire penală, riscăm să stăm la puşcărie până se trezeşte un domn judecător dimineaţa, bine relaxat, să se apuce să citească dosarul.

Cred că nu ai nevoie de un IQ prea ridicat, pentru a-ţi da seama că toată această mascaradă penibilă este de fapt o diversiune grosolană, menită să distragă atenţia de la „problemuţa“, de proporţii mult mai mari, a mezinului Cocoş şi a reţelei din care face parte. Acest Mihail Boldea, care nici măcar nu mai face parte din PDL şi nu auzise nimeni de el până acum, este doar un pion, iar afacerile sale sunt mici găinării locale, pe lângă ceea ce se întâmplă în Bucureşti în domeniul escrocheriilor imobiliare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge