Ungureanu îl dă la o parte pe Laszlo Borbely

By | 4 aprilie, 2012
Distribuie prietenilor!

Mai ţineţi minte când spuneam că premierul Mihai Răzvan Ungureanu nu face altceva decât să continue neabătut agenda lui Traian Băsescu?! Iată că apar noi dovezi în acest sens!

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu l-a convocat, miercuri seara,  la Guvern, pe ministrul Mediului, Laszlo Borbely. Din surse guvernamentale am aflat că Ungureanu îl va sfătui pe Borbely să demisioneze/să se autosuspende, lăsând UDMR acest post. Preşedintele Băsescu nu doreşte să intervină.

Sursa: DCNews

Domnul Borbely este cam incomod, deoarece nu doreşte să semneze nişte avize de mediu, cum ar fi cel pentru proiectul Roşia Montană, sau alte afaceri cu resurse naturale, favorizate de statul corupt al lui Băsescu. E şi normal ca Băsescu să nu intervină, din moment ce, în opinia mea, el i-a fabricat lui Borbely dosarul de corupţie, care este folosit acum ca argument pentru demisia sa!

Update: După demisia lui Laszlo Borbely, MRU a preluat funcţia de ministru interimar al Mediului.

2 păreri la “Ungureanu îl dă la o parte pe Laszlo Borbely

  1. Dan Tănăsescu Post author

    Nu am vrut să spun că domnul Borbely ar apăra interesele României, ci doar că ale lui şi ale stăpânilor lui, nu se potrivesc cu cele ale lui Ungureanu, Băsescu şi PDL. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge