Viaţa ca în lagăr

By | 13 iunie, 2012
Distribuie prietenilor!

Ieri curentul electric a fost aşa de slab încât toată ziua nu am putut ţine pornit PC-ul mai mult de 1 – 5 minute, cât să moderez un comentariu. Filamentele becurilor luminau slab, dar cu toate astea televizorul, ca prin minune a funcţionat, aşa că am putut urmări în direct discursul lui Traian Băsescu.

Azi apa caldă şi apa rece sunt oprite până diseară, cică pentru revizii şi deşi m-am trezit pe la ora 8 şi jumătate, nu am mai prins nici un strop de apă. Curentul electric şi-a revenit şi deocamdată pot sta la calculator, dar Internetul merge foarte greu, semn că au fost, sau mai sunt şi la ei probleme cu reţeaua electrică.

Plus de asta mă simt foarte rău şi mă mai doare şi o măsea. Mai este şi canicula…  Bine că tortura ţigănească cu manele a fost ceva mai redusă în această dimineaţă! Totuşi, mă simt ca într-un lagăr, numai că nu ştiu prea bine despre ce lagăr e vorba… comunist?…. capitalist?!

3 păreri la “Viaţa ca în lagăr

  1. alex

    Welcome 2 the club! Partidul oprimatilor de corporatii 🙂

  2. Alex

    Sunt si altii in situatia ta, asa ca recomand un „survival kit” construit personal. Pe amazon sau ebay, un kit din asta costa excesiv, are o lanterna, un briceag, o busola si alte jucarele.
    Recomand o baterie auto de minim 75Ah (cu cat creste capacitatea, raportul Wh/RON e tot mai convenabil), un invertor de minim 500W si o placa WLAN prin USB cu gain mare. Sunt si care au antena, incat poti prinde net din routerele neparolate din alte blocuri. Ti-ar trebui mai degraba o tableta sau un netbook cu consum redus, altfel bateria moare repede. Generatorul de curent merge daca ai balcon si vecini neciufuti.
    Cat despre apa, ia bidoane de 5l de apa plata. Unul zboara la spalat, clatit cateva vase si legume, daca faci risipa.

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Ei, hai că nu-i chiar aşa de gravă situaţia! 🙂 Apropo, nu mai are nimeni routere Wi-Fi neparolate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge