Hidroelectrica cheltuie cel mai mult pe apă şi electricitate

By | 26 iunie, 2012
Distribuie prietenilor!

Citesc un articol pe Cotidianul şi mă ia cu ameţeală! Ce se întâmplă în România este pur şi simplu “noaptea minţii” cum ar spune Mircea Badea. Statul român practic îşi dă cu stângul în dreptul şi îşi pune singur beţe în roate!

Hidroelectrica a dat anul trecut 303 milioane de lei pe apă. Adică de de 2,4 ori mai mult decât în 2010, după ce societatea Apele Române a decis să majoreze redevenţele pentru apa industrială.

De altfel, acesta este şi motivul pentru care compania este în litigiu cu Apele Române. Hidroelectrica are facturi restante faţă de furnizorul de apă în valoare de 200 milioane de lei. Energia utilizată de Hidroelectrica în procesul de producţie a costat anul trecut circa 770 milioane de lei iar banii au ajuns în mare parte la Nuclearelectrica şi complexurile energetice Turceni şi Craiova.

Vasăzică Administraţia Naţională „Apele Române”, după ce că pune taxă pe apa care curge singură pe râu, mai măreşte şi valoarea taxei pentru o companie care este de stat. Iar Hidroelectrica plăteşte electricitate pentru a produce… electricitate.

Aş spune că cei care conduc ţara asta ori sunt nişte imcompetenţi total dezinteresaţi de bunul mers al economiei, ori sabotează cu bună ştiinţă sistemul energetic al României pentru a fi vândut mai uşor pe nimic.

2 păreri la “Hidroelectrica cheltuie cel mai mult pe apă şi electricitate

  1. Alex

    Romanii au fost dresati si invatati sa urasca serviciile secrete, nu? Pai atunci cine sa mai asigure siguranta? Fix strainii 😉

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Serviciile secrete româneşti nu mai lucrează demult pentru siguranţa ţării, ci au ajuns să fie doar nişte filiale locale ale unor celebre servicii secrete străine. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge