UE ar trebui să facă tot posibilul pentru a submina omogenitatea statelor sale membre

By | 25 iunie, 2012
Distribuie prietenilor!

UE ar trebui să „facă tot posibilul pentru a submina” „omogenitatea” statelor sale membre, a spus reprezentantul special al ONU pentru migraţie.

Peter Sutherland a declarat partenerilor săi de discuţii că prosperitatea viitoare a multor state membre UE a depins de faptul că au devenit multiculturale.

El a sugerat, de asemenea, că politica guvernului britanic de imigraţie nu a avut nici o bază în dreptul internaţional.

El a fost consultat de către Lorzii sub-comitetului pentru afaceri europene, care investighează migraţia la nivel mondial.

Domnul Sutherland, care este preşedinte non-executiv al Goldman Sachs International şi fostul preşedinte al gigantul petrolier BP, conduce Forumul Mondial privind Migraţia şi Dezvoltarea, care reuneşte reprezentanţi ai 160 de naţiuni pentru a împărtăşi idei politice.

El a spus comitetului Camerei Lorzilor că migraţia a fost o „dinamică esenţială pentru creşterea economică”, în unele ţări UE „, oricât de greu ar fi de explicat acest lucru cetăţenilor acestor state”.

peter sutherland

Sursa: BBC News

De prin anii ’80 ideologi ai oligarhiei bancaro-corporatiste, precum acest Peter Sutherland predică în Europa aşa-numitul multiculturalism, care a dus la o imigraţie masivă din ţările sărace ale Africii, Asiei şi Orientului Mijlociu. Acum tot ei vin şi ne sperie cu pericolul islamist în Europa, primejdia extincţiei rasei albe şi alte lucruri menite să agite extrema-dreaptă naţionalistă şi să ducă la acţiuni teroriste de genul celei lui Breivik în Norvegia.

Iar politicienii idioţi ascultă şi execută întocmai aceste planuri viclene ale Elitelor de distrugere a naţiunilor Europei şi de transformare a ei într-un adevărat Babilon, precursor al Noii Ordini Mondiale.

0 păreri la “UE ar trebui să facă tot posibilul pentru a submina omogenitatea statelor sale membre

  1. Alex

    Ce rost are sa stim astea, viitorul fiind deja stabilit? Primul pas al actiunii e informarea, „constientizarea”, bla bla, apoi apar planurile de actiune. Fara actiuni, gandurile consuma energie de prisos. Nici macar sa dam jos un guvern nu putem, pentru ca nici un guvern n-a cazut nicaieri datorita populatiei, dar i s-a lasat impresia asta. Suntem de multa vreme anacronici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge