Vara asta se poartă Tricolorul!

By | 22 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Naţiunea s-a clădit pe voinţa poporului. Conducătorul care nu o respectă trebuie să plece în umbra istoriei, domnule Băsescu!

Votează DA la referendum!

0 păreri la “Vara asta se poartă Tricolorul!

  1. Dan Tănăsescu Post author

    Băsescu nu a ajuns la putere susţinut de popor, ci doar de o minoritate, de cei din afară şi prin fraudă şi propagandă.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Iar ai gândit cu mintea de băsist! Rezultatele se transmit pe regiuni şi se centralizează fiind uşor să îţi dai seama cine a votat cu Băsescu şi cine nu. Plus de asta mai sunt exit-poll-urile, dacă poţi înţelege ce sunt alea, care oferă rezultate anticipate legate de vot. Dar eu nu vorbeam despre cine l-a votat pe Băsescu, ci de cine îl susţine pe Băsescu, ceea ce puţin diferit. 🙂

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Ştiu prea bine ce înţelegi tu şi ce vrei să înţeleagă alţii. Susţinerea unui politician se poate face şi prin propagandă, nu doar prin vot. Think big!

  4. coolnewz/Ratatouille

    fa un efort de concentrare: au fost judete sau orase in care Basescu a luat mutl peste medie la alegeri. De acord? Sa zicem ca X a fost un astfel de judet, ca exemplu.
    Intrebarea este de ce nu se poate spune ca judetul X l-a facut pe Basescu presedinte? Voturile sunt indiscernabile. Daca iti arat doua voturi tu nu imi poti spune de unde vin. Treaba asta provinciala cu „cei din afara” nu face altceva decit sa bage vrajba in oameni. Si nu ar fi nici o problema, dar stii si tu foarte bine ca „vrajba” este apanajul lui Basescu, el cica a bagat vrajba in oameni. 😀 Sa nu incurcam borcanele! 😛
    coolnewz/Ratatouille´s last blog post ..Cînd ai un „sentiment lăuntric” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge