Record de apariţii OZN în această vară

By | 21 septembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Potrivit unei organizaţii care monitorizează rapoartele celor care cred că au văzut OZN-uri, vara aceasta a fost una din cele mai aglomerate perioade. Numărul celor care văd astfel de fenomene este din ce în ce mai mare, scrie „LiveScience”.

Urmează o invazie extraterestră sau pur şi simplu oamenii au mai mult timp să se uite şi să raporteze fenomene ciudate?, se întreabă cei de la site-ul de ştiinţă. De la 500 de astfel de rapoarte, cât era media lunară până acum, s-a ajuns la 1.000, explică Clifford Clift, directorul organizaţiei. O parte din explicaţie poate sta şi în promovarea acestora de către mass-media, promovare care s-a accentuat în ultima perioadă. Aproape în fiecare săptămână, un OZN trebuie să îşi facă apariţia în presa internaţională, iar subiectul este tratat atât de site-urile de ştiinţă, cât şi de cele generaliste. Nu OZN-urile sunt mai multe, crede Clift, ci oamenii le observă mai des.

Sursa: Tricolorul

Mi se pare firesc, din moment ce trebuie să fim pregătiţi sufleteşte pentru „invazia extraterestră” de la anul! 😆

2 păreri la “Record de apariţii OZN în această vară

  1. iulian

    Si pe Nattional Geo. s-a „intensificat” activitatea OZN. Cred ca pana la urma va fi executata intocmai si la timp o masiva invazie „extraterestra” in urma careia se va instaura guvernul mondial. Case closed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge