Topul celor mai citite bloguri din România?

By | 6 octombrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Ziarul Adevărul a realizat un top al celor mai citite bloguri din România pe baza statisticilor  oferite de trafic.ro. A ieşit următoarea listă:

Locul 10

tolo.ro

Locul 9

www.bucatareselevesele.ro

Locul 8

www.tvblog.ro

Locul 7

godessdiana88sex1.blogspot.com

Locul 6

laurasava.ro

Locul 5

teoskitchen.ro

Locul 4

www.codrosu.ro

Locul 3

www.retetecalamama.ro

Locul 2

www.e-retete.ro

Locul 1

filmepeales.com

Deşi aceste bloguri au un trafic foarte mare, uneori concurând cu site-urile unor televiziuni sau ziare online, nu cunosc decât vreo trei din ele şi în afară de cel al lui Tolontan, nu am nici cea mai mică idee despre identitatea autorilor lor. De asemenea, lipsesc cu desăvârşire din top toate numele mari din blogosfera românească, bloggeri care sunt adevărate vedete în mediul online. Aşa că se pune întrebarea: care este relevanţa traficului, pentru popularitatea unui blog?

0 păreri la “Topul celor mai citite bloguri din România?

  1. Bucur

    topul este probabil corect doar ca ma asteptam la macar un nume mai cunoscut in primi 10 gen zoso,arhi sau cabral…data ‘aviatoare’ :))

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Topul este corect, dar pe blogurile alea cei mai mulţi intră de pe Google, nu pentru că au auzit de ele sau de ăla care postează acolo. Pe arhi, zoso, cabral etc. nu o să-i vezi în top pentru că nu îşi fac publice statisticile de trafic pe blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge