Accept minciuna dacă e de interes naţional

By | 15 octombrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Am spus că îmi schimb comportamentul odată cu intrarea în PNL, dar minciuna nu o s-o accept niciodată. A, numai dacă este la nivel instituţional. Dacă este de interes naţional sau de interes de partid. Asta este altceva, dar când este o minciună pentru interesul unei singure persoane, nu accept niciodată.

Gigi Becali – Sursa: EVZ

Acesta este un exemplu tipic de morală şi filosofie becaliano-mioritică. Nea Jiji mai spusese el, mai demult, că dacă ajungi primar şi nu furi, eşti prost. Prin urmare orice poate şi scuzat, dacă e în interes mai mult sau mai puţin naţional: hoţia, minciuna, nesimţirea, demagogia, poate chiar şi trădarea?!

Totuşi, nu am înţeles prea bine din cuvintele domnului Becali, ce legătură este între acceptarea minciunii şi intrarea în PNL. Intrarea în acest partid impune cumva, implict, o anumită toleranţă faţă de minciună şi necinste?! 😆

0 păreri la “Accept minciuna dacă e de interes naţional

  1. Ilie

    Este o mare rusine ca acest Becali este promovat de partide si mai mare rusine ca este promovat de anumite televiziuni!Ne facem de ras in fata intregii Europe si a lumii cu aceste gunoaie politice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge