Minciuna cu erodarea imaginii politicienilor

By | 25 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Propaganda PDL pro Băsescu încearcă să incoculeze ideea că nu a fost corect ca Traian Băsescu să fie suspendat pe motiv că a scăzut foarte mult în sondaje, deoarece acest fapt este urmarea erodării fireşti a imaginii preşedintelui după cei 8 ani de când este în funcţie.

Ideea falsă este aceea că erodarea unui personaj politic se produce exclusiv din cauza trecerii timpului. Aceasta este o minciună. Erodarea imaginii unui politician are drept cauză principală felul în care acesta îşi face treaba şi îşi respectă angajamentele pe baza cărora a fost ales.

Electoratul îşi pierde încrederea în cel pe care l-a ales dacă politicianul nu îşi respectă promisiunile, dacă acesta minte, îşi încalcă promisiunile, jigneşte cetăţenii, ia măsuri împotriva intereselor majorităţii, dacă se comportă nedemocratic, face abuz de putere şi multe alte lucruri pe care Traian Băsescu le-a făcut din plin în toţi aceşti ani.

Nici argumentul crizei nu stă în picioare. Chiar dacă în România ar fi fost o criză autentică şi nu una provocată de Băsescu în acord cu FMI, UE şi BM, dacă la putere ar fi fost politicieni care să ia măsuri corecte, în acord cu nevoile naţiunii, dacă aceştia ar fi apărat interesele ţării şi ar fi avut faţă de cetăţenii afectaţi o atitudine de înţelegere şi compasiune, atunci imaginea lor nu numai că nu s-ar fi erodat, ba dimpotrivă, ar fi cunoscut o îmbunătăţire substanţială în timp şi creşterea în sondaje ar fi fost tot mai mare odată cu trecerea anilor.

Deci această propagandă care susţine că erodarea imaginii se produce automat pe măsura trecerii timpului, este doar o scuză pentru a acoperi şi scuza numeroasele măgării şi abuzuri săvârşite de Traian Băsescu în cei 8 ani de “domnie” în fruntea României.

0 păreri la “Minciuna cu erodarea imaginii politicienilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge