Ungaria va interzice străinilor să cumpere terenuri agricole

By | 15 octombrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Ungaria va adopta în curând o nouă lege prin care va interzice străinilor să cumpere terenuri agricole, a anunţat premierul Viktor Orban, transmite AFP.

Premierul a precizat că odată ce legea va intra în vigoare, investitorii străini nu vor mai putea cumpăra terenuri arabile, asigurând că reguli similare se aplică în ţări precum Franţa şi Austria.

Orban a exprimat totodată intenţia de modernizare a sectorului agricol, „pentru a întoarce pagina agriculturii socialiste”, la un congres al Asociaţiei agriculturii ungare.

Sursa: ZF

Politicienii unguri au demonstrat întotdeauna că sunt mult mai patrioţi şi le pasă mai mult de ţara lor, decât cei din România. După ce ungurii au distrus şi interzis culturile agricole de organisme modificate genetic, în timp ce la noi acestea erau promovate la greu, acum interzic vânzarea de terenuri agricole către străini, în vreme ce în România 25% din terenul arabil aparţine deja străinilor şi UE ne recomandă cu căldură să vindem şi restul.

O părere la “Ungaria va interzice străinilor să cumpere terenuri agricole

  1. Pingback: “Land grabbing” sau acapararea terenurilor agricole de către corporaţii | Hijacking Humanity-Deturnarea omenirii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge